Ženy Partizána sa s Bratislavou vytrápili, juniorky im nadelili 10 gólov

1453x
09. Máj 2018
Šesť bodov ostalo doma
 
Bardejovčanky zaujali novými dresmi 
 
V dohrávke štrnásteho kola ženy Partizána privítali na domácom štadióne celok NMŠK 1922 Bratislava. Skóre v zápase otvorila už v druhej minúte Lemešová, keď z priameho kopu poslala loptu priamo na bránu, kde zle zareagovala hosťujúca brankárka a Bardejov sa ujal vedenia.
 
Tlak Partizána pokračoval a pokračovala aj streľba na konštrukciu brány. V uplynulom dueli proti Nitre strelili Hornošarišanky štyri tyčky a tri krát sa im podarilo nastreliť konštrukciu brány aj v tomto zápase.
 
Bardejovčankám napriek územnej prevahe ani v tomto zápase nešla hra tak, ako by si predstavovali. Hostky využívali hlavne slabý stred poľa domácich, cez ktorý viackrát pohodlne prešli. V prvom dejstve už 150 divákov gól nevidelo.
 
Pozrite si bohatú fotogalériu:
 
Aj po zmene strán mali viac z hry Bardejovčanky, no vyloženejšie šance si nevypracovávali. Prejavila sa na nich už aj únava i úzky káder, keď tréner Čekan nemal k dispozícii adekvátne náhrady na striedanie.
 
Gólovú poistku pridala až v 73. minúte Havranová a uzavrela skóre na konečný stav 2:0. Zápas nebol príliš pohľadný, no teší chudobné víťazstvo proti nováčikovi súťaže.
 
Bardejovčanky potrebujú nový impulz  
 
Bardejovčanky najbližšie cestujú do Banskej Bystrice, kde zohrajú zápas v sobotu 12.5., následne v predposlednom stretnutí doma privítajú Žilinu, aby v osemnástom kole odohrali zápas proti Slovanu Bratislava na jeho pôde. Ak oba celky (Partizán a Slovan) nestratia body do posledného kola, tak až v priamom súboji medzi týmito družstvami sa rozhodne o majstrovi Slovenska. Partizánky potrebujú nájsť stratenú energiu a chuť do futbalu, inak to budú mať v Bratislave veľmi ťažké.
 
Tréner hľadal hlavne pozitíva 
 
„Chcel by som poďakovať dievčatám za výkon, pretože máme problémy, veľa hráčok je zranených, dievčatá sú unavené, takže naozaj veľká vďaka, že zabojovali a doviedli tento zápas do úspešného konca. Mali sme problém vôbec poskladať 11 dievčat, pretože hráme veľa zápasov. Dievčatá sa dali dokopy, verím, že zregenerujeme a v sobotu v Banskej to bude víťazný zápas pre nás,“ uviedol po stretnutí tréner Ľubomír Čekan.
 
V zápase nastúpili aj mladé hráčky, no nepredviedli výkon, aký by sa od nich očakával. „Situácia je taká, aká je a aj preto dostávajú príležitosť. Treba povedať, že je na nich vidno ešte takú neskúsenosť ženskej ligy, ale myslím si, že nesklamali a pomohli tomuto družstvu, aby zápas doviedlo do víťazného konca,“ pokračoval kouč Partizána, ktorý sa snažil v zápase hľadať hlavne pozitíva.
 
Partizán Bardejov – NMŠK 1922 Bratislava 2:0 (1:0)
Góly: 2. Lemešová, 73. Havranová
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Gyomraiová – Dimitrijević, Jackovičová, Gmitterová, Vagaská, Tejová, Galarovičová, Mikolajová, Havranová, Lemešová, Vaľušová 
 
Lepšie sa darilo juniorkám, ktoré sa so súperom nemaznali a vyhrali pohodlne 10:0. V bráne dostala príležitosť Drutarovská, ktorá nesklamala. Dievčatá predviedli pekné akcie s krásnymi gólmi. Mrzí zranenie Iglódyovej už po štvrťhodine hry.
 
Partizán Bardejov – NMŠK 1992 Bratislava 10:0 (2:0)
Góly: 12. Iglódyová, 34. Fecková, 43. a 75. Belišová, 47. a 74. Hronecová, 50. a 59. Vasiľková, 54. Maliňaková, 55. Bereščáková
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Drutarovská – Maliňaková, Kačmárová, Džundová, Mattová, Bereščáková, Vasiľková, Čornaničová (74. Gombitová), Belišová, Hronecová, Iglódyová (18. Fecková)
(20:59, j, pk)
Diskusia
Pridať komentár