V 2. futbalovej lige Partizán o záchranu

1876x
10. Máj 2018
Tréner Daňko: Dochádzali nám sily
 
Muži bojujú o záchranu
 
Partizán Bardejov sa nečakane ocitol medzi ohrozenými mužstvami zostupom do tretej ligy. Nový kormidelník Jozef Daňko viedol mužstvo v dvoch zápasoch. Jeho tím prehral doma s Komárnom i s béčkom v Podbrezovej. Posledný tím tabuľky je už jasným zostupujúcim a poriadne namočil aj Šarišanov.
 
Pred nedeľňajším duelom v Liptovskom Mikuláši vyslovil presvedčenie, že si prinavrátia sebavedomie: „Každý sa dostane do krízy. Na nás doľahla v ten najnevhodnejší čas. Teraz v závere súťaže to nie je lichotivé. Nedá sa nič robiť, musíme sa vzchopiť. Chlapci nezabudli hrať, len tá psychika robí veľké veci. Urobíme maximum, aby sme zostali v súťaži,“ uviedol Jozef Daňko.
 
Už v Podbrezovej bol na dosah lepší výsledok, no nestalo sa. „Chceli sme minimálne bod, polčas to aj naznačoval. Mali sme aj nejaké akcie. Nezvládli sme záver zápasu. Dochádzali nám sily a spravili sme školácke chyby. Domácu bránu sme neohrozili, hráči sa nedostali do priestoru na skórovanie. Hamuľakovi to niekedy sypalo, teraz sa trápi. Potrebuje sa chytiť, podobne Staško. Aj Glebko i stredoví hráči v minulosti boli presvedčivejší.“
 
Škrípe to aj v bardejovskej obrane. „Aj obrana je trošku neistá. Snažia, idú s nasadením, no frustrácia s futbalu im uberá na sebavedomí. Musíme sa zomknúť, urobiť maximum v posledných dvoch zápasoch. Keď spravíme šesť bodov, nebudeme sa strachovať. No možno budú stačiť aj tri,“ vyslovil nádej kouč Partizána.
 
FK Železiarne Podbrezová – Partizán Bardejov 1:0 (0:0)
Gól: 79. Mejri
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Gmitter- Jacko, Berežný, Lukáč, Belunek, Góra (63. Staško), Santos (46. Siwahla), Glebko, Andraščík, Szczepanski (83. Didik), Hamuľak 

Tabuľka

 
(16:11, šč, red) 
 
Diskusia
Pridať komentár