Ženy zdolali aj Banskú Bystricu a sú naďalej na prvom mieste bez straty bodu

1767x
13. Máj 2018
Bardejovčanky znova vyhrali
Bardejovčanky znova potvrdili, že na Slovensku sú najlepšie 
 
Futbalistky Partizána Bardejov v prvej lige odohrali zápas šestnásteho kola na ihrisku Banskej Bystrice. V dueli potvrdili úlohu favoritiek a po vysokej výhre získali ďalšie tri body. V tabuľke sú naďalej na prvom mieste bez straty bodu.
 
Hornošarišanky začali diktovať tempo hry od úvodného hvizdu. V pätnástej minúte sa skóre otvorilo prvýkrát, keď sa do streleckej listiny zapísala Lemešová. Po polhodine hry na 2:0 pre Partizán zvyšovala Semanová a tesne pred prestávkou tretí gól strelila Havranová.
 
Po zmene strán v 58. minúte Briššová nepremenila pokutový kop a tak na druhej strane udrela znova Havranová, ktorá uzatvorila skóre na konečný stav 4:0.
 
Aj po tejto výhre sú Bardejovčanky stále na čele ligovej tabuľky bez straty bodu.
 
SLC Banská Bystrica – Partizán Bardejov 0:4 (0:3)
Góly: 15. Lemešová, 28. Semanová, 44. a 63. Havranová
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Mochnacká – Jackovičová, Gmitterová, Vagaská, Tejová, Galarovičová, Mikolajová, Havranová, Lemešová, Hviščová, Semanová (52. Dimitrijević)
 
Po ženách na ihrisko vybehli juniorky a tie úlohu favoritiek nepotvrdili. Domáce sa ujali vedenia po štvrťhodine hry, strelkyňa Hronecová dokázala o desať minút odpovedať.
 
Po zmene strán v 48. minúte Vredíková poslala domáce znova do vedenia a až štyri minúty pred záverom Vaľušová vyrovnala na konečný výsledok 2:2.
 
SLC Banská Bystrica – Partizán Bardejov 2:2 (1:1)
Góly: 15. Mudráková, 48. Vredíková – 25. Hronecová, 76. Vaľušová
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Drutarovská – Fecková, Mattová, Džundová, Bereščáková, Vasiľková, Maliňaková, Čornaničová, Hronecová, Vaľušová, Valancová
 
Najbližšie sa oba celky predstavia v predposlednom kole na domácom trávniku, keď 19. mája privítajú Žilinu.
(19:37, j)
Diskusia
Pridať komentár