Tri tituly Majstrov Európy pre Bardejov a Absolútny titul Winer of Winers!

2007x
21. Jún 2018
Úspešní Bardejovčania reprezentovali vo Francúzsku
Reprezentovali Slovensko
 
Vo Francúzskom meste Nancy sa konali Majstrovstvá Európy GPC v Silovom trojboji, tlaku na lavičke, drepe a mŕtvom ťahu. Slovenskú republiku reprezentovalo 18 reprezentantov Slovenska, ktorí pod značkou FAMILY dokázali celej Európe, že sú ozajstná rodina powerliftingu na Slovensku.
 
Mesto Bardejov reprezentovali traja športovci, ktorí do Bardejova a na Slovensko priniesli vzácne tituly Majstrov Európy.
 
Fečová, Blašková a Velgos 
 
Kristína Fečová pretekala v kategórii Junior do 67,5 kg, kde výkonom v drepe EQ 80 kg a v tlaku na lavičke EQ výkonom 120 kg, získala dvakrát 1. miesto, tituly Majsterky Európy a 2 x tituly Absolútnej víťazky bez rozdielu hmotnosti a veku pretekára.
 
Petrana Blašková vybojovala 2. miesto a titul Vicemajsterky, keď skvelým výkonom 110 kg v mŕtvom ťahu RAW, kat. Open do 60 kg si vybojovala aj miestenku na Majstrovstvá sveta, ktoré sa budú konať v septembri v Maďarsku.
 
Janík Velgos pretekal v kat. dorastenec do 125 kg, kde po štvrtý krát za sebou získal cenný Titul Majstra Európy v tlaku na lavičke a to Svetovým rekordom 340 kg. Tento Svetový rekord mu zabezpečil, aby získal aj titul Absolútny víťaz bez rozdielu hmotnosti a veku pretekára, plus Absolútny Titul Winer of Winers Majstrovstiev Európy aj medzi mužmi, ktorých Janík všetkých porazil.
 
Skvelá partia si počas celého šampionátu pomáhala a povzbudzovala sa, čo prinieslo aj vytúžené a zaslúžené ovocie v podobe medailí pre Bardejov. Všetkým srdečne blahoželáme a prajeme veľa síl do prípravy na Majstrovstvá Sveta 2018.
(19:27, SAST Family)
Diskusia
Pridať komentár