Predprázdninové číslo komunitných novín sa na šestnástich stranách venuje nielen cyklistike

942x
30. Jún 2018
Bude Bardejov mestom cyklistov?
Mesačník do domácností a firiem našli Bardejovčania v uplynulých dňoch vo svojich schránkach
 
V aktuálnom predprázdninom čísle sa venujeme téme cyklochodníkov na území kraja. Najnovšie bola do užívania daná cesta od Spojenej školy na Štefánikovej ulici až po križovatku k Mníchovskému potoku. Už čoskoro vzniknú ďalšie kilometre takýchto chodníkov okolo rieky Topľa. Nasledujúce strany šiesteho čísla sú určené nielen milovníkom cyklistiky, ktorí postupom času budú čoraz menej jazdiť po cestách určených pre autá a po chodníkoch pre chodcov.
 
Na strane 2 nájdete úvodník Miloslava Olejára a správu o vzniku štvorjazyčnej cyklomapy. Na pravej strane rozhovor s primátorom Bardejova Borisom Hanuščakom a s Mikulášom Serečunom z mestského úradu – obaja sa vyjadrili k novému cyklochodníku.
 
Strana 4 ponúka článok, v ktorom cyklista Ján Kmeť tvrdí, že šoféri sú bezohľadní a na rovnakej strane sa dočítane všetko o tohtoročnom cyklopátraní.
 
Liečivé singletracky a kyslíkové cesty v okolí kúpeľov lákajú – strana 5. Zmeny v bardejovskej nemocnici a troška z politiky na strane 6 a ďalšia strana ponúka horúcu tému – protesty obyvateľov Tehelnej ulice, ktorí sa búria.
 
Na dvojstrane v strede obľúbených novín nájdete kalendár udalostí a podrobný rozpis všetkých akcií, ktoré sa počas tohto leta uskutočnia v Bardejovských Kúpeľoch.
 
Čínsky plagát v Kláštornom parku a 14. Pecha Kucha v Bašte – článok Milana Škorupu na strane 10.
 
V júnovom vydaní sa dočítate tiež, ktorý tábor počas letných prázdnin bude pre deti v Bardejove najlepší i kedy najlepšia jazyková škola na Slovensku otvára ukážkové hodiny a letné kurzy.
 
Andrej Gmitter tvrdí, že si Bardejov zaslúži extraligu vo futbale, v hokeji alebo v hádzanej. Absolútny titul winer of winers – Janík Velgos znova bodoval. Bardejov sa stal centrom tanca – aj o tom sa dočítane na športovej strane č. 13.
 
Od 3. Júla 2018 znovuotvorená prevádzka Bergi – rozvoz v rámci Bardejova zadarmo a pizza 3+1 grátis.
 
Na niekoľkých stranách nájdete inzerciu úspešných firiem. Všetky čísla novín nájdete ako vždy aj na našom webe. Príjemné čítanie.
(20:11, red) 
 
Diskusia
Pridať komentár