Futbalisti sa vracajú do košiara

1479x
02. Júl 2018
Partizán odohral dva prípravné zápasy
 
Už len tri týždne chýbajú do otvorenia nového ročníka majstrovskej súťaže v 2. lige. Partizána Bardejov sa nemôže spoliehať na hráčov, ktorí majú zastavenú činnosť Slovenským futbalovým zväzom. Niekoľkí kočovní hráči sú opäť doma.
 
Nechýbali ani legionári, s ktorými bol prezident klubu Stanislav Soroka najviac nespokojný. Michalovi Hamuľákovi skončila zmluva, Vladimír Andraščík a donedávna tréner starších dorastencov Jozef Kukulský nemôžu z podozrenia o manipuláciu zápasov pokračovať v príprave. Ďalší hráči z inkriminovaného vyšetrovania protikorupčnej jednotky NAKA a polície SR Richard Novák, Ladislav Šosták, Vladimír Staš sú už v iných kluboch.
 
Prvý prípravný zápas: Kračúnovce – Bardejov 0:1, gól Staško.
 
Druhý zápas: Partizán – MKS ZNICZ Pruszków 1:1. 60. Staško (11 m),- 66. Kinaist. Rozhodovali Marko – Kmec, Feckanin.
 
V oboch zápasoch oblieklo dres 21 hráčov. Do brány sa zo Skalice vrátil Čikoš-Pavličko a pásku kapitána bol označený Milunovič, ktorý hral v Rzeszowe. Príležitosť dostali hráči z nižších súťaží. Kamenický z Krompách a Rindoš z Plavnice. Hanuščák sa vrátil z Gerlachova a Kohút skúšal zo Šebastovej. Nechýbali málo výrazní Siwahla, Santos a Sarki. Glebko mal posilu v rodákovi Ročevovi.
 
Káder Partizána v oboch zápasoch: Gmitter, Čikoš-Pavličko – Kamenický, Kohút, Belunek, Siwahla, Góra, Didik, Hanuščák, Milunovič, Rindoš, Lukáč, Santos, Staško, Imrich, Theisz, Glebko, Ročev, Sarki, Ducár, Pangrác-Piter.
(19:44, šč)
Diskusia
Pridať komentár