Seniori z Centra sociálnych služieb na výlete v Košiciach navštívili Botanickú záhradu

1104x
03. Júl 2018
Aktivity seniorov Centra sociálnych služieb
Navštívili Botanickú záhradu v Košiciach 
 
Prednedávnom sme pre klientov Centra sociálnych služieb v Bardejove zorganizovali výlet do Botanickej záhrady v Košiciach. Mali sme možnosť vidieť stromy a kvety, ktoré rastú u nás a v rôznych kútoch sveta. Súčasťou prehliadky bola aj výstava exotických motýľov, ktorá naozaj stála zato.
 
Rôznofarebnosť a veľkosť týchto motýľov nás veľmi očarila a bol to pre všetkých krásny zážitok. Náš výlet sme zakončili prechádzkou centrom Košíc a v horúcom počasí nám veľmi dobre padla chutná zmrzlina.
 
Deň matiek a otcov
 
Na našich seniorov sme nezabudli ani pri príležitosti Dňa matiek a zároveň aj Dňa otcov. Chceli sme im pripomenúť, že aj napriek tomu, že roky rýchlo ubehli, tvár im krášlia vrásky, čas im postriebril vlas, stále sú pre svoje deti určite tí najúžasnejší rodičia, na ktorých nikdy nezabudnú.
 
Tieto krásne sviatky im spestrili žiaci z III.ZŠ na Wolkerovej ulici v Bardejove. Krásne pripravený program, prostredníctvom ktorého sme vzdali úctu našim matkám a otcom, vytvoril radostnú atmosféru a v ich očiach bolo vidieť dojatie.
 
Súčasťou osláv bolo aj pohostenie, kde sme našim seniorom – mamám a otcom, pripravili chutný koláčik s kávou. Pozdrav a malú pozornosť im poslal aj pán primátor. Tešíme sa, ak môžeme našim seniorom aj takýmto spôsobom spríjemniť ich jeseň života.
(18:47, M. Bariliková)
Diskusia
Pridať komentár