Bardejovskí hokejbalisti na turnaji vo Vranove so zlatom

2747x
03. Júl 2018
Úspech vo Vranove 
Hokejbalisti so zlatými medailami a pohárom
 
Cez víkend sa uskutočnil 3. ročník najväčšieho hokejbalového turnaja na východnom Slovensku Vranov cup. Turnaj bol rozdelený do dvoch skupín, v každej sa predstavili štyri mužstvá.
 
Bardejovskí hokejbalisti mali vo svojej B skupine tieto mužstvá: Trebišov, Humenné, Spišská Nová Ves. V skupine skončili na prvom mieste po výsledkoch Trebišov - Bardejov 2:3, Spišská Nová Ves - Bardejov 2:2, Humenné - Bardejov 1:3.
 
V A skupine boli mužstvá: Svidník, Poprad, Michalovce, Vranov nad Topľou. Bardejov sa stretol vo štvrťfinále s Michalovcami, kde zvíťazil jednoznačne 5:0.
 
V semifinále Bardejovčania natrafili na silný Poprad, kde sa im podarilo zvíťaziť 2:1 a dostali sa do finále, kde ich čakal tiež ťažký super z Trebišova. Hoci Bardejovčania prehrávali po prvej tretine 0:1 aj tak dokázali v druhej tretine vyrovnať na 1:1. Tri minúty pred koncom Marek Lukaček nechytateľnou strelou prekonal brankára a bolo rozhodnuté. Aj s týmto mužstvom si Bardejovčania poradili a zvíťazili 2:1 a vyhrali celý turnaj bez prehry.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
Vyjadrenie kapitána mužstva Matúša Lúča k turnaju. “Tohto turnaja sme sa zúčastnili už druhý rok po sebe. Minulý rok sme skončili na druhom mieste, keď sme prehrali o jeden gól, ale tento rok nám to vyšlo a vyhrali sme to. Tento turnaj je na východe najkvalitnejší a sme radi, že sme ho vyhrali. Naše mužstvo bolo veľmi dobre vyskladané. Mali sme dvoch obrancov zo Spišskej a jedného z Popradu, zbytok sme boli všetci Bardejovčania. Môžem povedať, že chlapci podali veľmi dobré výkony, hlavne brankár Richard Makara, ktorý bol aj vyhlásený za najlepšieho brankára turnaja a najlepším strelcom sa stal Daniel Cifra. Dúfam, že o rok sa nám podarí vyskladať dobré mužstvo a podarí sa nám to obhájiť.“
 
Hráči Bardejova: Richard Makara, Michal Kostisak, Branislav Cvengros, Peter Findura, Richard Majer, Marek Lukaček, Matuš Luč, Marek Duračinsky, Marko Pribula, Daniel Cifra, Martin Makara, Dominik Spišak.
(20:57, ML)
 
Diskusia
Pridať komentár