Najlepšie sa darilo T. Vanekovej, vybojovala striebro

1599x
06. Júl 2018
Skvelé skúsenosti
Bardejovčanom sa na turnaji darilo 
 
Na turnaji sa Bardejovčanom darilo  Prednedávnom sa džudisti z Judo Clubu Bardejov zúčastnili najväčšieho turnaja v Poľsku pre žiacke kategórie. Turnaj pod názvom Solin Cap sa už šiesty rok organizuje v Nowej Soli, kde tento rok sa zišlo 800 účastníkov z 24 štátov, čo zaručuje maximálnu kvalitu.
 
V tomto silnom zložení sa Bardejovčanom veľmi dobre darilo, kde vybojovali štyri medaily a dve bodované miesta. Najlepšie sa darilo Tereze Vanekovej, ktorá v kategórii starších žiačok do 36 kg vybojovala striebro, keď prechádzala cez kvalitné súperky až do finále, kde podľahla vyspelej závodníčke z Nemecka.  
 
Bronzové medaily vybojovali Hannah Hanková mini/40 kg, Timur Vozarský s.mini/30 kg, a Oliver Vozarský ml./34kg. Všetci museli tuho bojovať o medailu, pretože museli absolvovať min. štyri zápasy.  
 
Veľmi dobre bojoval Alex Madera v kat.st./42 kg, kde absolvoval šesť náročných zápasov, z ktorých štyri vyhral a dva prehral, čo znamenalo 5. miesto.  Podobne bojoval aj Michal Kuľka, ktorý vyhral tri zápasy a dva prehral, čo znamenalo 7. miesto.
 
Turnaj druhý deň pokračoval kempom, kde sme trénovali s olympioníkmi 3. z OH v Riu Ori Sasson z Izraela a Pavlom Zagrodnikom z Poľska (5. miesto na OH Londýn). Pre všetkých to bol nezaplatiteľný zážitok a skúsenosť.
(18:36, J. Arendáč, foto: A. Arendáčová)
 
Diskusia
Pridať komentár