ŠK Milénium sa vytrápil do konca

695x
07. Júl 2018
Vyhrali vo Svidníku i v Plavnici
 
V závere 3. futbalovej ligy v skupine Východ sa ŠK Milénium 2000 chytal aj slamky vo vode. Záverečné kolá sa mestskému klubu vydarili. Naštartovali sa výhrou vo Svidníku a keď v Plavnici dali domácim päť gólov, nechali pod sebou tri kluby.
 
Svit a Sabinov vypadli do 4. ligy. Hrajúci tréner František Šott o tíme ŠK Milénium sa rozhovoril s rezervou.
 
„V dnešnej dobe všetko záleží od financií. Chlapci odchádzajú za prácou ďalej od domova. Nastupujú najmä takí, ktorí sú ešte školopovinní, alebo ktorí majú blízko domova. Aj my sme mali dosť hráčov na začiatku. V Plavnici sme mali len dvoch náhradníkov. Dokonca striedal brankár Jendroľ. Na posledných desať minút nastúpil do útoku.“
 
Farma Bardejova by pomohla
 
„Z druhej ligy k nám zostúpila Spišská Nová Ves. Postúpili Humenné a Gelnica. Zvyčajne takéto mužstva sú silné. Majú dlhodobý cieľ. Sú tu ďalšie dve okresné mestá. V Humennom si vybudovali nový štadión. Predpokladám, že nebudú hrať druhé husle. S takými súpermi sa môžeme ukázať a niečo dosiahnuť. Keby sme boli farmou Partizána, tak nám by to určite pomohlo. Futbalistov z výkonnosťou do 3. ligy v okrese je čoraz menej. Keby sa mladí z 2. ligy Partizána prišli rozohrať, mohlo by to byť na prospech futbalu v meste. Káder máme tak akurát,“ podčiarkol Šott.
(13:58, šč)
 
Diskusia
Pridať komentár