Partizáni v príprave na novú sezónu porazili Lipany, v kádri viacero zmien

1889x
09. Júl 2018
Hráči odchádzajú a prichádzajú
 
Do začiatku bojov o druholigové body zostáva Partizánu ešte niekoľko týždňov. Mužstvo trénera Daňka sa prvýkrát v novej sezóne predstaví 22.7. v Žiline. Doma bude hrať v druhom kole 28.7. o 17.30 hod. a privíta Komárno.
 
Tak ako každý rok, aj teraz v kádri dochádza k obmenám. Hráči prichádzajú a odchádzajú. Z mužstva, ktoré zachránilo druhú ligu, skúšajú šťastie inde Vinclér, Patarocha, Jacko a Berežný. Hamuľakovi skončila zmluva a netrénuje ani Andraščík.
 
Naopak v Bardejove sa snažia získať miesto aj hráči, ktorých fanúšikovia dobre poznajú. Skúsený brankár Ján Čikoš-Pavličko prišiel zo Skalice. Tam kedysi pôsobil aj srbský kanonier Marko Milunovič. Na jar hrával v Poľsku (Rzsesów). Miroslav Hanuščák (rovnako ako Čikoš-Pavličko) je odchovancom klubu. V poslednom období pôsobil v nižších súťažiach (Giraltovce, Gerlachov). Juraj Kamenický bol hráčom Krompách a Patrik Rinďoš hráčom Plavnice.
 
Jediným novým legionárom je zatiaľ Bielorus Nikola Ročev. Peter Imrich a Richard Theisz prišli z dorastu. V priebehu týždňa doplnili káder Prešovčania Peter Katona (na fotke) a Martin Dupkala. Novou tvárou je aj Peter Lipták. Ten v poslednej sezóne pôsobil v Skalici.
 
Káder Partizána ešte zďaleka nie je uzavretý. Na skúšku prídu ďalší hráči a konečné zloženie mužstva určia tréneri až tesne pred začiatkom súťaže.
 
Partizán Bardejov –ŠK Odeva Lipany 2:1 (0:0)
Góly: 46. Milunovič, 53. Staško – 63. Janič (PK)
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko – Didik, Kamenický, Lukáč, Ročev, Lipták, Katona, Dupkala, Milunovič, Sarki, Staško, striedali Gmitter, Košč, Pangrác-Piter, Hanuščák, Theisz, Glebko, Imrich, Santos
(14:48, pc, foto: 1fctatran.sk)
 
Diskusia
Pridať komentár