Futbalisti Partizána finišujú v príprave na nový súťažný ročník

1494x
12. Júl 2018
Odohrali zápas proti Vranovu
 
V prípravnom zápase medzi Bardejovom a Vranovom nad Topľou padlo až 7 gólov. Druholigista bol predsa len o niečo úspešnejší. Hostia však neustále striehli a výsledok korigovali.
 
Káder Partizána sa už stabilizuje. Tréner Daňko spolu s asistentmi Tyčom a Pirščom už čoskoro musia oznámiť konečnú nomináciu družstva na nastávajúcu sezónu.
 
Tá sa začína 22.7. a Bardejovčania hrajú v Žiline. Doma budú hrať v druhom kole 28.7. o 17.30 hod., keď privítajú Komárno.
 
Oproti minulým zápasom sa už v nominácii na Vranov niektoré mená hráčov, ktorí sa v Bardejove pokúšali prebojovať do kádra, nenachádzajú.
 
Nováčikmi sú Patrik Šuľa (FK Poprad, AS Trenčín), Erik Haladej (MFK Stará Ľubovňa, Tatran Prešov) a Adam Dunda (FC Nitra).
 
Partizán Bardejov – MFK Vranov n/Topľou 4:3 (2:1)
Góly: 31. Sarki, 43. Santos, 50. Góra, 59. Haladej - 41. Digoň, 48. Kovalčík, 73. Sabol, rozhodovali Židišin, Marko, Končár
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Gmitter (46. Čikoš-Pavličko) – Didik, Lukáč, Šuľa, Haladej (59. Pangrác-Piter), Katona, Góra, Glebko, Santos (46. Dunda), Staško, Sarki (52. Sova)
Vranovčania nastúpili v tejto zostave: Barát – Lukáč, Harčár, Papp, Babjak, Kovalčík, Mihok, Digoň, Hreha, Kuták, Stachura, striedali: Ficko, Kuca, Sabol, Štefančík, Voľanský, Mikča, Mako
(18:58, pc)
Diskusia
Pridať komentár