V bardejovskej bašte sa konal už tretí Webelement

1007x
05. September 2018
Webelement v Bašte 
Prednášajúcimi na poslednom stretnutí boli programátori
 
Existujú rôzne organizácie a kluby, ktoré združujú ľudí s rovnakými záujmami. Myšlienka týchto stretnutí v Bardejove je prevzatá z Prešova a v našom meste organizovaná Eastcubatorom Bardejov – prvým coworkingom v meste.
 
Pre koho je určený?
 
Toto večerné neziskové podujatie patrí web developerom a ľuďom, ktorí sa zaujímajú predovšetkým o IT. Na tento event však prichádzajú aj rečníci z oblasti online marketingu a manažmentu.
 
Ako to prebieha?
 
Toto podujatie sa organizuje v priateľskom a uvoľnenom prostredí podniku v historickom centre mesta, takže priestor na voľnú výmenu názorov a spoznanie nových ľudí je slobodný a otvorený. Toto podujatie sa koná pravidelne každé 2-3 mesiace.
 
Na Webelement sú zvyčajne pozvaní dvaja prednášajúci. Každý z nich má k dispozícií na prezentáciu a rozprávanie približne hodinu. Prednášajúcimi na poslednom stretnutí boli programátori, ktorí rozprávali o odborných témach z oblasti programovania webových aplikácii a ich testovania. Prvým bol absolvent Masarykovej univerzity momentálne pracujúci v Londýne, Marián Rusnák, ktorý hovoril o testovaní v JavaScripte a s druhou prednáškou o Reacte sa s nami podelil absolvent Technickej univerzity v Košiciach momentálne pracujúci pre firmu Oak's Lab, Juraj Čarnogurský.
 
Prečo sa oplatí prísť?
 
Z týchto stretnutí si môžu účastníci odniesť zaujímavé poznatky z oblastí, ktoré ich zaujímajú alebo sa ich priamo týkajú. Cieľom je vyhovieť požiadavkám poslucháčov, a preto poskytujeme možnosť vybrať si témy, ktoré by ste na nasledujúcom stretnutí chceli počuť. Rozdávali sa aj vecné ceny. Firma WAME sponzorovala tento večer darčekmi, ktoré sa losovaním rozdali medzi poslucháčov.
 
Aj keď ste ešte nikdy nenavštívili toto alebo podobné podujatie, budeme radi, ak si v tomto článku nájdete dôvod, prečo k nám na ďalší Webelement zavítať. Nasledujúci pripravujeme na október 2018, kde sa znova určite spolu niečo nové naučíme.
 
Tak prečo to neskúsiť?
(14:14, E. Kolcunová)
 
Diskusia
Pridať komentár