Politické strany vyjadrili podporu Milanovi Pilipovi pri kandidatúre na primátora Bardejova

2828x
07. September 2018
Pilip: Jedinou cestou je spájanie
Brífing politických strán a Milana Pilipa 
 
Politické strany Sloboda a Solidarita, Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti, Sme rodina – Boris Kollár, Spolu a Šanca vyjadrili podporu nezávislému kandidátovi na post primátora mesta Bardejov Milanovi Pilipovi.
 
Informovali o tom na tlačovom brífingu dnes (piatok, 7. septembra 2018) za prítomnosti predstaviteľov strán a médií podpredseda SaS Ľubomír Galko, poslanec národnej rady za OĽANO Jozef Lukáč, za Sme rodina – Boris Kollár podpredseda Jozef Vašuta, okresný predseda Marek Košč, a generálny manažér Miloš Svrček a za stranu Šanca František Oľha.
 
„O našom spoločnom kandidátovi Milanovi Pilipovi je známe, že vytvoril občiansku platformu My Bardejov. To, čo my v strane SaS pokladáme za mimoriadne dôležité, je to, že za nášho kandidáta sa postavili aj osobnosti, odborníci a aktivisti mesta Bardejov. Milan nie je nepopísaný list. Zaňho hovorí jeho práca. Je štyri roky mestským poslancom a občania mesta si môžu skontrolovať jeho doterajšiu prácu, či už v mestskom zastupiteľstve, alebo jeho vystúpenia, hlasovania a početné stretnutia s obyvateľmi mesta Bardejov,“ uviedol Ľubomír Galko.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
Kandidát Milan Pilip k podpore strán prezradil: „V posledných týždňoch som navštívil mnohých z vás. Dávali ste mi môj podpis, aby som mohol kandidovať. Niektorí z vás sa pýtali, ako chceme urobiť zmenu v Bardejove, keďže to bude veľa kandidátov. Jedinou cestou je spájanie. Spájanie občianskeho sektora a politických strán. Toto je jeden z krokov, ktoré som začal a ktoré budem robiť ďalej. Dnes sa vedľa seba postavili politické parlamentné i mimoparlamentné strany. Ich podporu s pokorou prijímam. Ostávam naďalej vašim občianskym aktivistom. Kandidáti na poslancov ostávajú nezávislými kandidátmi.“
 
Celý tlačový brífing si môžete pozrieť vo videu.
(16:22, red)
 
Diskusia
Pridať komentár