Stanislav Soroka predstavil svoj volebný program

5064x
14. September 2018
Odovzdal 1700 podpisov
 Tlačový brífing
 
V piatok 14. septembra 2018 sa uskutočnil tlačový brífing Stanislava Soroku, nezávislého kandidáta na primátora mesta Bardejov. Prezradil, koľko podpisov na kandidatúru nazbieral a v krátkosti predstavil svoj volebný program.
 
„Dnes som vás pozval kvôli trom podstatným veciam, ktoré by som vám chcel povedať. Tou prvou je, že v stanovenom termíne som odovzdal 1700 podpisov na moju kandidatúru za primátora. Rád by som prostredníctvom vás poďakoval všetkým, ktorí mi dali svoj podpis za tie krátke dva týždne, ktoré som strávil v uliciach. Tiež môjmu tímu a pomocníkom, ktorí so mnou boli v teréne,“ začal na úvod.
 
Následne predstavil volebný program. „Ktorý dnešným dňom zverejňujem a rád by som vás aspoň v krátkosti oboznámil s jeho hlavnými prioritami. Netajím sa tým, že chcem zmeny pre toto mesto a to zásadné zmeny. Pretože z mesta sa vytráca život. Vedenie mesta musí počúvať všetky generácie a pracovať pre všetkých, nielen pre tých, z ktorých má isté voličské hlasy,“ pokračoval Soroka.
 
„Treťou vecou je mesto viac priblížiť požiadavkám nových generácií, aby z mesta neodchádzali, ale aby boli motivovaní tu žiť, uplatniť sa, zakladať si rodiny a tráviť voľný čas.“ Stanislav Soroka tiež prezradil, ako bol tvorený jeho program.
 
 
 
„Na základe mojich skúseností, rozhovorov s ľuďmi, spolupráce s odborníkmi a inšpirácii z iných, úspešných európskych miest. Je to plán na oživenie mesta s názvom Mesto, ktoré žije. A jeho hlavnými piliermi sú transparentnosť, moderné riešenia pre nové generácie, maximálne využitie turistického potenciálu mesta. Ako kandidát na primátora chcem dať zelenú dobrým nápadom v meste, zrealizovať úspešné projekty bez pochybností, transparentne a rýchlejším tempom.
 
Kampaň vediem čestne a transparentne. Na mojom transparentnom účte budú uvedené všetky transakcie. Neplánujem topiť peniaze v zmysle, že ma uvidíte na 20 bilbordoch a na účte bude svietiť nereálne nízka cena. Rešpektujem tiež vysoký počet politických súperov a nechávam na ľudí, aby sami reálne zhodnotili, či to všetci s tou kandidatúrou myslia vážne alebo sú cielene nasadení.
 
Som zvyknutý na rôzne schválnosti a špinavosti. Počul som rôzne šumy, že aj na mňa sa chystajú vymyslieť hocičo, čo by mi pošpinilo povesť a odobralo hlasy. Takže treba to vnímať ako politickú kampaň. Ja nič neskrývam, mám čisté svedomie a o to viac som odhodlaný skoncovať v tomto meste aj s takýmito praktikami,“ dodal nezávislý kandidát Stanislav Soroka.
 
Viac sa už dozviete v priloženom videu.
(18:49, red)
 
Dudinský
15.09.2018 11:17
Šport
Pán Soroka, ako by ste riešili fungovanie športu v Bardejove?
Marek Luterančík
14.09.2018 22:28
Kandidáti
Načo idú 7 kandidáti? Nebolo by lepšie, ak by šli 2-3? Stanislav Soroka má akú šancu? Verím, že by dal dokopy aspoň šport v Bardejove. Mesto potrebuje novú krv, držím palce
František Kovaľ
14.09.2018 22:09
Do toho
Držím palce, do toho Stano veríme že vyhráš
Pridať komentár