V hádzanej sa najviac darilo chlapcom a dievčatám zo ZŠ na Wolkerovej ulici

1259x
19. September 2018
Školáci súťažili v minihádzanej
Súťažiaci spoločne zapózovali 
 
V športovej hale Mier sa dnes (streda, 19. septembra 2018) uskutočnil druhý ročník turnaja pod názvom Minihádzanou za zdravím, ktorej organizátorom bol Handball club Bardejov v spolupráci s Prešovským samosprávnym krajom, ktorý turnaj podporil finančne.
 
Na palubovke sa stretli chlapci a dievčatá z prvého až piateho ročníka základných škôl. Každé družstvo sa skladalo z minimálne jedenástich účastníkov, podmienkou bolo päť dievčat a maximálne dve museli byť stále na ihrisku.
 
„Turnaj sa hral na minihádzanárske ihrisko, ktoré je trošku menšie ako veľké, hádzanárske. Sú tam menšie brány, menšie rozmery a hrá sa štyri plus brankár,“ ozrejmil jeden z organizátorov Štefan Onofrej, ktorý dodal, že jeden zápas trval osem minút.
 
Pozrite si bohatú fotogalériu:
 
V konečnom poradí sa na treťom mieste umiestnila ZŠ Vinbarg, druhý skončil A tím zo ZŠ na Komenského ulici a prvé miesto získala ZŠ na Wolkerovej ulici.
 
„ZŠ na Wolkerovej ulici titul obhájila. Je to kvôli tomu, že chlapci a dievčatá, ktorí tam sú, sú aktívni hádzanári. Ale ďalší ročník už budeme robiť bez aktívnych hráčov, takže uvidíme, ako to dopadne,“ dodal s úsmevom Š. Onofrej.
 
Projekt podporený z rozpočtu Prešovského samosprávneho kraja 
 
 
Hádzanári veria, že viacerým chlapcom a dievčatám sa hádzaná zapáčila a že prídu na tréningy do športovej haly.
 
Všetci účastníci turnaja si domov odniesli medaily, diplomy a víťazné družstvá aj poháre.
(20:08, red)
 
Diskusia
Pridať komentár