Učiteľky zo ZŠ na Wolkerovej ulici na Malte

2266x
24. September 2018
Učiteľky zo ZŠ na Wolkerovej ul. na Malte
Zľava T. Baranová, L. Kasalová, S. Sosenková,  J. Rohaľová
 
V rámci projektu Erasmus+ s názvom Zlepšovanie profesijných kompetencií (Identifikačné číslo: 2018-1-SK01-KA101-046269) sa v čase letných prázdnin vyučujúce Mgr. Soňa Sosenková, Mgr. Janka Rohaľová, Mgr. Lenka Kasalová a PaedDr. Tatiana Baranová zúčastnili vzdelávania na Malte s cieľom zvýšiť svoje kompetencie v oblasti výučby cudzích jazykov.
 
Naša výučba prebiehala v modernej vzdelávacej inštitúcii ETI Malta v St. Julian, ktorá vzdeláva učiteľov v oblasti medzinárodnej spolupráce, medzinárodných vzťahov, zameriava sa na inovatívny obsah a metódy výučby, IKT – nové technológie a digitálne kompetencie. Výučba prebiehala v anglickom jazyku, čo si vyžadovalo vysokú sústredenosť.
 
Skupiny tvorili učitelia z rozličných krajín a angličtina bola jediným dorozumievacím jazykom, takže sme mali možnosť zdokonaliť svoje konverzačné schopnosti, spoznať vzdelávacie systémy v rozličných krajinách, diskutovať o problémoch učiteľov, s ktorými zápasia vo svojich krajinách, ale aj nadviazať nové priateľstvá a vzájomne sa spoznávať.
(14:08, T. Baranová, S. Sosenková, foto: J. Rohaľová)
Diskusia
Pridať komentár