Už v sobotu začína 2. hokejová liga mužov

1790x
24. September 2018
V sobotu proti Rimavskej Sobote
Hokejisti sa už v sobotu (29.9.2018) predstavia v prvom kole proti Rimavskej Sobote 
 
V tretej najvyššej súťaží hokejistov je v dvoch skupinách po osem klubov. V skupinách najprv odohrajú základnú časť v dvoch kolách. Prvé štyri celky čaká play off, úspešnejší budú mať šancu hrať o víťaza súťaže i postup do 1. ligy.
 
Po prehre so Sanokom v druhom prípravnom zápase sa HK Bardejov v poslednom prípravnom zápase stretol s Kežmarkom. Hostia prišli v skromnejšej zostave. Po rokoch, keď nemali zimný štadión, už budú hrať na domácom ľade. V Bardejove za nich nastúpili aj domáci hokejisti.
 
Aj tréner Šarišanov David Všetečka mal málo času na kvalitnejšiu prípravu. „V bráne bol od začiatku Dzúr, v polovici 2. tretiny ho striedal Mokrolužský. Je to amatérska súťaž, a tak to treba vnímať aj pri hodnotení úrovne hry kolektívu i jednotlivcov. Potrebujeme ešte zlepšiť prechod z obrany do útoku. Máme na to niekoľko tréningov do prvého zápasu. Pracuje sa ešte aj na príchode hráčov.“
 
Bardejov – Kežmarok 12:6
HK Bardejov: Dzúr, Mokrolužský – Lopaček, Lúč, Leskovjanský, Šiba, Sekerčák, Česelka, Leščišin, Baranok, Knap, Majer, Forgáč, Duračinský, Lukáček, Juročko, Demjanovič, Holéczy, Jurko, Renčko.
 
Bardejovčania sa v prvom kole 29.9.2018 o 17.30 hod. predstavia doma proti Rimavskej Sobote. 
(19:10, šč)
 
Diskusia
Pridať komentár