Kúpele lákajú na dobré vínko a hudobný program

1832x
03. Október 2018
Finále kúpeľnej sezóny s Hornošarišským vínnym festivalom
 
Hudba, spev, tanec a dobré víno sa postarajú o zábavu počas 4. ročníka HORNOŠARIŠSKÉHO VÍNNEHO FESTIVALU, ktorý sa bude konať v sobotu 6. októbra 2018 priamo v Kúpeľnej kolonáde v Bardejovských Kúpeľoch.
 
Kultúrny program začne o 14.00 hod. a vyvrcholí o 20.00 hod. tombolou. O hudobný program sa postará saxofonista Marián Bukovský, na píšťalku, trombit, fujaru a drumbľu zahrá Jaroslav Sloboda a vystúpi aj folklórny súbor Hažlínčanka a ľudová hudba Šurkalovci.
 
Vstupné pre dospelú osobu bez konzumácie je 2 eura (deti 1 euro) a vstupné pre dospelú osobu vrátane degustačných kupónov a pohára je 9 eur. Informuje o tom ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková.
 
„Hornošarišský vínny festival je spojením dobrého vína, kultúrneho programu a sprievodných akcií. Zároveň je to posledné podujatie tohtoročnej kúpeľnej sezóny, určené pre širokú verejnosť. Tradične očakávame účasť niekoľko sto návštevníkov, ktorí neodolajú a prídu si vychutnať dobré vína z produkcie viacerých slovenských vinárstiev. Súčasťou festivalu bude aj sabráž - exhibícia v sekaní sektov a tombola. Aj keď je vínny festival poslednou masovou akciou, kultúrne a osvetové podujatia budú pokračovať až do konca roka,“ hovorí T. Šatanková.
 
Bardejovské kúpele sú tradičným cieľom jednodenných výletov rodín a stretávania sa priateľov zo širokého okolia, predovšetkým z Prešovského a Košického kraja. Areál kúpeľov a priľahlý park poskytujú dostatok možností na prechádzky i posedenie.
 
Kultúrne akcie spestrujú pobyty pre liečiacich sa pacientov a robia tieto vyhľadávané kúpele ešte atraktívnejšími. K najatraktívnejším tohtoročným podujatiam patrili Medzinárodné hudobné leto, Bardejovské kúpeľné dni, Alžbetínsky deň na počesť cisárovnej Sisi, Pivný festival a výstavy kvetov, obrazov, plastík, fotografií a ďalšie aktivity.
(18:33, red)
 
 
Diskusia
Pridať komentár