Mladí z Bardejova vyletovali

1298x
10. Október 2018
Deň začal modlitbou 
Tomášovský výhľad 
 
Na sviatok svätého a slávneho apoštola Tomáša sa mladí z farnosti Bardejov - Vinbarg vybrali na Tomášovský výhľad. Už zavčas ráno o 5:00 hod. sme sa zúčastnili na svätej liturgii v Chráme blažených hieromučeníkov Pavla Petra Gojdiča a Vasiľa Hopka v Bardejove na Vinbargu.
 
Začať deň modlitbou, svätou liturgiou je tým najkrajším prejavom dôvery v Boha a mladí z Bardejova si to veľmi dobré uvedomujú. Po svätej liturgii sme nasadli do dvoch aut a vybrali sa na spomínaný Tomášovský výhľad. Zaparkovali sme na parkovisku pri cintoríne v Spišských Tomášovciach a odtiaľ už len pešky a vo vzájomných rozhovoroch sme sa blížili k nášmu cieľu.
 
Počasie nám prialo a tak sme v diaľke obdivovali končiare zasnežených Tatier. Nechýbali ani momentky, ktoré sme si zvečnili vďaka našej skvelej fotografke Mariane.
 
Cestou naspäť sme sa zastavili v Nákupnom centre Fórum v Poprade, aby sme utíšili čoraz viac ozývajúci sa hlad.
 
Posledným bodom programu bola návšteva Inštitútu Krista Veľkňaza v Žakovciach spojená s obhliadkou daných priestorov. Vďační Bohu za celý deň sme sa s nezabudnuteľnými zážitkami a radosťou v srdci vrátili vo večerných hodinách domov.
(10:47, o. M. Sejka, kaplán Bardejov – Vinbarg)
Diskusia
Pridať komentár