Beh Radničným námestím príťažlivejší

1113x
12. Október 2018
SŠ J. Henischa obohatila 24. ročník
 
Na 24. ročníku behu Radničným námestím sa po chudobnejších rokoch opäť zišla početná skupina Takmer 130 chlapcov a dievčat zo základných škôl v okrese.
 
Po nie celkom zaujímavých stretnutiach spred rokov, pripravili nový model. Riaditeľa školy Petra Dulenčina oživenie povzbudilo.
 
„Po minulé roky sa ich zišlo okolo šesťdesiat. Teraz sa v útrobách našej školy prezentovalo 126. Na štarte boli bežci od piatych ročníkov až po deviatakov. Iniciatívnejší boli aj naši telocvikári.
 
Pripravili aj štafetový beh, čo sa nakoniec ukázalo ako príťažlivá súťaž. Predstavil sa aj náš školský spevácko-tanečný súbor. Bolo sa na čo pozerať. Chlapci pretekali na tri kolá a dievčatá bežali dve. Bola to aj dobrá pozvánka na budúci školský rok do našich učební. Jubilejný 25. ročník chceme pripraviť ešte kvalitnejšie po všetkých stránkach.“
 
Ocenili najúspešnejších
 
Chlapci: 1. Adrián Brezovský, ZŠ a MŠ Pod Vinbargom, 2. Ján Eliáš Harčarik, ZŠ a MŠ Hertník, 3. Samuel Pecha, CZŠ sv. Faustiny Dlhá lúka.
 
Dievčatá: 1. Vanesa Kapcová, ZŠ Raslavice, 2. Slávka Lenková, CZŠ sv. Faustiny D. Lúka, 3. Mária Kyseľová, ZŠ B. Krpelca.
 
Štafetový beh 4 x 1 kolo: 1. ZŠ Komenského (Jakub Kuľka, Kristián Kloca, Jana Knišová, Dominika Laktičová), 2. ZŠ Raslavice (Samuel Bašista, Roman Čonka, Vanesa Kapcová, Tamara Lamancová, 3. ZŠ a MŠ Pod Vinbargom (Adrián Brezovský, Jozef Halaj, Mária Petrová, Ema Jakubašeková).
 
Cenu od primátora mesta – tradičný bicykel, v tombole vyhral Klaudius Három zo ZŠ Pod Vinbargom. Cenu riaditeľa školy – tablet, si odniesol z tej istej školy Jozef Halaj.
(14:47, šč, foto: FB Akcie mesta Bardejov)
Diskusia
Pridať komentár