Futbalisti získali cenný bod proti lídrovi zo Skalice

1503x
14. Október 2018
Bardejov v lige znova neprehral 
Bardejov (v červenom) uhral bezgólovú remízu 
 
V trinástom kole druhej futbalovej ligy privítal posledný Partizán Bardejov lídra súťaže zo Skalice. Hostia boli v tomto dueli favoritom a z Horného Šariša si chceli odniesť plný počet bodov. Domáci však takisto potrebovali bodovať.
 
Od začiatku sa hral priemerný futbal bez vyloženejších šancí. Oba celky nechceli otvoriť obranu a pustiť tak súpera do možnosti skórovať. Prvý polčas skončil bezgólovou remízou a aj v druhom dejstve sa hralo opatrne. S pribúdajúcimi minútami sa začala prejavovať únava, veď oba celky počas týždňa odohrali zápas štvrtého kola Slovenského pohára.
 
Ani záverečné minúty veľa vzruchu pred šestnástkami nepriniesli a tak sa zápas skončil spravodlivou remízou. Pre Bardejov už šiestou v tomto ročníku, čo znamená, že takmer každý druhý zápas Partizán remizuje. Bod proti Skalici sa však ráta.
 
Povedali po zápase 
 
Tréner hostí Jozef Dojčan po zápase povedal. „Cestovali sme na východ republiky k poslednému mužstvu tabuľky. Samozrejme, boli sme si vedomí toho, že mužstvo má na viac aké je jeho momentálne postavenie. Pripravovali sme sa zodpovedne, ale už sme dosť unavení, máme toho veľa, samozrejme aj domáci, ale my to točíme v desiatich ľuďoch, takže je toho dosť. Keď si odmyslím úvodných 10-15 minút, kde nás domáci agresivitou a nakopávaním dokázali prehrávať, tak počas celého zápasu sme boli futbalovejšie mužstvo. Môj názor, že aj lepšie mužstvo. Žiaľbohu šance, alebo také pološance sme nedotiahli do konca. Domáci mali takisto nejaké svoje príležitosti. Myslím si, že je to taká zaslúžená remíza.“
 
Roman Berta (vľavo) a Jozef Dojčan 
 
Domáci lodivod Roman Berta bezgólovú remízu videl takto. „Mali sme anglický týždeň, na čo slovenskí hráči, najmä druholigoví, nie sú zvyknutí. My sme hrali vo štvrtok s Trnavou. Po výsledku, ktorý nebol pre nás priaznivý sme sa snažili dať mužstvo dokopy, ale zase sa nám otočila zostava v piatich ľuďoch, zmenená pre zranenia, vylúčenia hráčov. Prvých 15 minút sme sa dostali do takého zakončenia, ktoré by sme v zápase mali premieňať, možno by ten zápas vyzeral inak, keď Jano Staško mal, by som povedal, vyloženú šancu, aj keď bol pod tlakom súpera, ale šanca to bola. Potom súper svojimi skúsenosťami a svojou zohratosťou bol viac na lopte, o čom by sme vedeli. Je to podstatne kvalitnejší súper, majú lepší káder ako my a dokázali tú hru posúvať. My sme sa posúvali v bloku tak, aby sme neurobili nejakú veľkú chybu, nejaké náznaky šance od súpera tam boli, ale výsledok 0:0, keďže ani jedno mužstvo nedalo gól, je spravodlivý.“
 
Partizán Bardejov - MFK Skalica 0:0 (0:0)
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko - Šuľa, Berežný, Rocheu, Dupkala (81. Siwahla), Grohoľ, Staško (74. Stachura), Dybala, Lipták, Milunović, Katona (90. Mikolaj)
(21:31, j) 
Mišo
15.10.2018 19:08
Tabuľky
Jak kukam tak kukam na tabulky II. a III. ligy ta fakt neman noviny opacne otocene bo BJ i Novevša nesu perši. Svidnik jak rezerva je 7. Aspon ze tak.
Pridať komentár