Džudisti uspeli v silnej konkurencii, Hanková so zlatom

1503x
22. Október 2018
Jedna zlatá a dve bronzové medaily
Úspešná výprava Judo Clubu na Borsa Open 2018 v Bosne a Hercegovine 
 
Judo Club Bardejov sa v októbri zúčastnil na jednom z najkvalitnejších turnajov v Európe pre žiacke a dorastenecké kategórie.
 
Mesto Mostar tento rok privítalo 1200 judistov z 31 krajín okrem iného z Mexika a Kanady. V tejto mega konkurencii nebolo vôbec ľahké sa presadiť, ale našim členom sa to úspešne podarilo, pretože sme získali jedno zlato a dva bronzy, čo znamená významný úspech pre bardejovské a slovenské judo.
 
Zlatú medailu získala po veľmi bojovnom výkone Hannah Hanková v kat. mini žiačok do 44 kg. Hannah zdolala všetky súperky pred časovým limitom, kde nakoniec vo finále zdolala sympatickú závodničku z Chorvátska. Dva bronzové medaily získal Alex Madera najprv v kat. starších žiakov do 46 kg a potom aj v kat. dorastencov do 50 kg. Pre Alexa to bol skvelý úspech, ktorý môže zúročiť na blížiacich sa majstrovstvách Slovenska dorastencov v Michalovciach.
 
Ďalší naši členovia Timur Vozarsky, Oliver Vozarsky a Miroslav Vanek nedosiahli na medaily, ale pri takejto kvalitnej súťaži skúsenosti, ktoré nazberali boli na nezaplatenie. Medailistom gratulujeme.
(10:10, J. Arendáč. foto: R. Madera)
Diskusia
Pridať komentár