Obľúbené noviny sa pýtajú - Kto má najväčšiu šancu uspieť?

1609x
27. Október 2018
Téma čísla: Komunálne voľby
Bardejovčania si budú vyberať nového primátora 
 
Októbrové číslo komunitných novín o Bardejovčanoch a ich meste sa venuje komunálnym voľbám, ktoré sa uskutočnia už desiateho novembra. Titulok novín nesie názov Kto má najväčšiu šancu uspieť?
 
Vladislav Novák hovorí o Lepšom Bardejove i o anketách, ktoré vytvára na sociálnej sieti. Slušnosť – odhodlanie – skúsenosti – to je heslo Mariána Mateja, kandidáta na primátora, ktorý zároveň predstavuje aj kandidátov na post poslancov.
 
Dvojstrana 4-5 ponúka podrobný program nezávislého kandidáta na primátora Bardejova Juraja Bochňu. Spolupráca mesta, župy aj štátu je veľmi dôležitá – tvrdí do Milan Ján Pilip na strane 6.
 
O kooperativizme z historického hľadiska hovorí ďalší kandidát Stanislav Jurčišin. Strany 8 a 9 patria Stanislavovi Sorokovi. Na prvej hovorí, že Bardejove je unavený, bez nových impulzov a nápadov a na druhej si kladie otázku, či robí mesto schválnosti alebo je len neschopné. 
 
Ani v tomto čísle nechýba kalendár udalostí s pozvánkami i inzercia úspešných firiem (strany 10 – 13.) Ďalšia dvojstrana sa venuje športovým témam, Janík Velgos hovorí o úspešnej ceste na Majstrovstvá sveta z USA, takisto sa dočítate zo sveta behu, futbalu, hokeja, hádzanej i stolného tenisu.
 
Na poslednej šestnástej strane kandidát na primátora Andrej Gmitter hovorí: mŕtve mesto, mŕtvy šport alebo pán Hanuščak, aj odísť sa dá so cťou.
 
Noviny nájdete aj na našom webe v elektronickej forme. Príjemné čítanie. 
(17:45, red) 
 
Diskusia
Pridať komentár