Partizán si s košickou Lokomotívou body podelil

1057x
28. Október 2018
Ďalšia remíza na konte Bardejova nič nerieši 
Duel napokon skončil spravodlivou remízou 
 
Pätnáste kolo mala na programe druhá futbalová liga mužov. Partizán Bardejov, posledný celok v tabuľke, hostil Lokomotívu Košice, nachádzajúcu sa len tri body nad Bardejovom. V dueli chceli oba celky bodovať naplno.
 
Od úvodu sa hra prelievala z jednej strany na druhú. Bardejovčania chceli zabudnúť na prehru v Poprade a vychádzali zo zabezpečenej obrany.
 
V 26. minúte domáci Dupkala zahrával priamy kop z ľavej strany, lopta zamierila do šestnástky a v skrumáži sa najlepšie zorientoval Stachura, ktorý poslal Bardejov do vedenia. Výsledkom 1:0 sa skončil aj prvý polčas.
 
Bardejov doma iba remizoval 
 
Po zmene strán mali viac z hry Košičania a domáci si koledovali o inkasovaný gól. Ten napokon prišiel v 57. minúte, keď si po centri loptu do vlastnej siete nešťastne zrazil Berežný.
 
V ďalšom priebehu druhého polčasu sa oba kolektívy snažili strhnúť víťazstvo na svoju stranu, no ďalší presný zásah už vyše 400 divákov nevidelo. Partizán sa po remíze 1:1 s košickou Lokomotívou rozišiel zmierlivo. Pre hostí to už bola štvrtá remíza 1:1 v rade.
 
Povedali po zápase:
 Tlačová konferencia po zápase Partizán Bardejov - Lokomotíva Košice
 
Partizán Bardejov – FC Lokomotíva Košice 1:1 (1:0)
Góly: 26. Stachura – 57. Berežný (vlastný)
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko – Berežný, Rocheu, Dupkala, Santos (81. Staško), Stachura (78. Horodník), Siwahla (50. Grohoľ), Dybala, Lipták, Milunović, Katona
 
Najbližšie sa Bardejovčania predstavia opäť doma, v piatok 2.11. od 13.30 hod. zohrajú duel proti béčku Žiliny. 
(11:07, j, video: youtube/P. Frický)
Inzercia
Diskusia
Pridať komentár