Hokejisti vyhrali aj štvrtý zápas v rade, hrdinami Renčok a Leščišin

1485x
28. Október 2018
Napínavý zápas vyvrcholil v predĺžení
 
Piatym kolom pokračovala druhá hokejová liga, v ktorej HK Bardejov nastúpil proti silnému celku z Trebišova. Bardejovčania vyhrali aj štvrtý zápas v rade a v tabuľke sa vyšvihli už na druhé miesto.
 
Úvodná tretina gól nepriniesla, päťkrát sa hrala presilovka, no ani jeden celok ju nedokázal využiť.
 
V prostrednej časti hry po pästnom súboji boli vylúčení hráči, po jednom na oboch stranách a následne Schnelly poslal hostí do vedenia. V závere tretiny po vylúčení Lúča za hru so zdvihnutou hokejkou poslal Čopák hostí už do dvojgólového vedenia. Výsledkom 0:2 sa skončila aj druhá dvadsaťminútovka.
 
Úvod poslednej tretiny vyšiel Bardejovu a po 66 sekundách Renčok znížil na rozdiel jediného gólu. Päť minút pred záverom sa hostitelia radovali znova, keď opäť Renčok vyrovnal na 2:2 a poslal zápas do predĺženia.
 
V čase 61.03 sa duel ukončil víťazstvom HK Bardejov, keď víťazný gól si na konto pripísal Leščišin. Bardejovčania vyhrali nad Trebišovom 3:2 po predĺžení a do tabuľky si pripísali ďalšie víťazstvo. V poradí už štvrté v rade.
 
Najbližšie sa Bardejov predstaví opäť doma, v sobotu 3. novembra od 17.30 privítajú béčko Liptovského Mikuláša.
 
HK Bardejov – HK 2016 Trebišov 3:2 p. p. (0:0, 0:2, 2:0, 1:0)
Góly: 42. a 56. Renčok, 62. Leščišin – 25. Schnelly, 39. Čopák
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Dzúr, Krochta – Hreha, Koksharov, Leskovjanský, Lúč, Holéczy – Mihňák, Ondrej, Česelka, Leščišin, Renčok – Mistrík, Lesňák, Lopáček, Mach – Panóc, Lukaček, Duračinský, Forgáč - Hmeľar

Tabuľka

(19:58, j)
 
Diskusia
Pridať komentár