František Kuľka: V Bardejove opäť zažijeme pocit úspechu

2561x
29. Október 2018
Bardejovčanky opäť úspešné
Mladé futbalistky spolu so svojimi trénermi (vľavo A. Fecko a vpravo J. Čobej), športovým riaditeľom Partizána A. Tyčom a prezidentom klubu S. Sorokom
 
Ako sme vás už informovali, futbalové žiačky Partizána Bardejov získali na finálovom turnaji skvelé zlaté medaily a pohár pre víťazov v súťaži MINI CHAMPIONS LIGY.
 
Bardejovčanky znova potvrdili, že na Slovensku patria k absolútnej špičke a klub Partizán Bardejov má v dievčenských a ženských kategóriách najlepšie vytvorené podmienky z celého Slovenska.
 
Hrdý na dievčatá môže byť aj koordinátor ženského futbalu v Bardejove, Mgr. František Kuľka, ktorý sa o radosť neváhal podeliť. Vyzdvihol mladé futbalistky, prácu v klube, na čele s prezidentom Stanislavom Sorokom i fanúšikov, ktorí na domácich zápasoch vytvárajú jedinečnú atmosféru, mnohokrát porovnateľnú s atmosférou na trávnikoch v najlepších európskych súťažiach.
 
Ako vnímate tento úspech našich mladých dievčat?
 
Nie je tomu tak dávno, čo som sa s veľkým prekvapením v odbornej literatúre dočítal, že synonymum slova úspech je spájané s náhodou, šťastím poprípade šťastnou náhodou. Dovolím si s tým nesúhlasiť. Náhoda aj šťastie je niečo, čo nemáme pod kontrolou. Ja osobne som skalopevne presvedčený, že za úspechom je treba vidieť cielené snaženie sa. Je to vecou práce, ktorá má konkrétny plán a premyslený postup na dosiahnutie cieľa.
 
A ako ja vnímam tento úspech? Za úspech považujem to, keď sú naše dievčatá spokojné a vedia prečo. Život od nás nechce, aby sme stále stáli na vrchole. Žiada len, aby sme podľa momentálnych skúseností a možností robili to najlepšie, čo môžeme.
 
Základ úspechu u nás v klube je príkladná komunikácia a starostlivosť vedenia klubu na čele ktorého stojí prezident Bc. Stanislav Soroka. Svojou prácou v prospech rozvoja ženského futbalu vysielajú pozitívne signály do budúcnosti a to ma utvrdzuje v tom, že ideme správnou cestou. Vieme, kam smerujeme a radi prijímame náročné úlohy.
 
Ženský futbal v Bardejove je za svoju prácu akceptovaný, je zároveň plnohodnotným členom. V žiadnom prípade nie sme na okraji záujmu, tak ako to je v iných kluboch, pod ktorými pôsobia aj ženské družstvá.
 
My sa nepotrebujeme na nič hrať a svoju energiu tak vkladáme len a len do každodennej práce. Prajem svojim kolegom na Slovensku zažiť túto každodennú podporu a starostlivosť nielen vedenia klubu, ale zažiť aj priazeň svojich divákov. Tí naši sú fantastickí, čo nám dokazujú v každom našom zápase a ktorých podporu si nesmierne vážime. V počte návštevnosti divákov na zápas sme dlhodobo suverénne klubom s najväčšími návštevami. Tí naši si svoju cestu na tribúny našli a to nielen doma.
 
A v tom vidím obrovský zmysel a význam. Robiť futbal pre radosť a potešenie divákov. V mene ľudí pracujúcich okolo futbalu u nás, ako aj v mene našich dievčat ich môžem ubezpečiť, že budeme aj naďalej tvrdo pracovať. Uvedomujeme si, že len tak si udržíme a získame ich priazeň. A vďaka tomuto opäť zažijeme POCIT ÚSPECHU! 
(20:18, j)
 
Diskusia
Pridať komentár