Juraja Bochňu podporí aj Stanislav Soroka. Kandidáti sa spájajú, chcú v Bardejove zmenu

4431x
05. November 2018
Spolu pre Bardejov
Nápady skúsenosti a rozumná voľba 
 
Už traja kandidáti sa spojili, aby v Bardejove zvíťazila zmena, ktorá upadajúcemu mestu prinesie novú energiu, nápady a zároveň skúsenosti a silné hodnoty.
 
Našim motívom pre kandidatúru bolo oživenie Bardejova. Takmer každý Bardejovčan má pocit, že z mesta sa vytráca život a to nielen z prázdneho centra. Zabúda sa na nové generácie a ich potreby a o meste rozhodujú stále tí istí, ktorí si z neho spravili doslova biznis. Bardejov sa prepadá na v rebríčkoch transparentnosti aj zadlženosti.
 
Sme kandidáti, ktorých cielene obviňovali, že sú bielymi koňmi smeráckeho primátora, čo radikálne odmietame. Marián Matej a najnovšie aj nezávislý kandidát Stanislav Soroka sa pridávajú na stranu Juraja Bochňu a podporujú jeho kandidatúru, aby mal Bardejov konečne nového primátora, ktorý prinesie tak potrebný nový impulz a navyše nie je členom žiadnej politickej strany. Prečo je Juraj Bochňa rozumnou voľbou pre Bardejov? Pretože má nápady, potrebné skúsenosti ako mestský poslanec a čoraz väčšiu podporu Bardejovčanov. S výmenou starej garnitúry to myslí vážne. A bude bojovať až do konca.
 
Reálna šanca na politickú výmenu 
 
Už župné voľby ukázali, že stará politická garda je na odchode. Máme reálnu šancu urobiť generačnú politickú výmenu a ukončiť pochybnosti Bardejovčanov o transparentnosti mesta. Zamerať sa aj na mladšie generácie a začať s výstavbou bytov, zlepšovaním podmienok pre mladé rodiny a pracujúcich, aby neodchádzali z mesta preč. Chceme, aby v Bardejove boli dvere úradu otvorené ľuďom, aby úradníci pracovali v modernom a motivujúcom prostredí a aby sa tu uplatňovali dobré nápady. Aby sa rozvíjal šport, kultúra a aby boli uplatňované tradičné hodnoty ako spolupráca, čestnosť, ľudskosť, slušnosť a odbornosť.
 
 Tlačová konferencia
 
Našou motiváciou je živší a modernejší Bardejov pre všetky generácie. Bardejov má konečne šancu byť nezávislý. Nechceme trieštiť hlasy, naopak, chceme dať Bardejovčanom jednu spoločnú, rozumnú a silnú voľbu, ktorej budeme naďalej pomáhať a podporovať ju. To je skutočný dôvod pre spojenie sa. A preto vyzývame aj ďalších nezávislých kandidátov, aby zahodili svoje egá a spojili sa s nami a spolu sme tak poslali starú politickú gardu do zaslúženého dôchodku.
 
Veríme, že s podporou všetkých, ktorí sa ešte nerozhodli, komu dajú svoj hlas, aj s podporou tých, ktorí neboli pred štyrmi rokmi voliť toto bude víťazná alternatíva pre Bardejov.
(17:10, TS)
Inzercia 
Jozef grman
28.11.2021 09:41
Bochna
Bochna ten zlodej co je v Bardejove taky populárny co sprenevetil peniaze, to asi tazko
Milka
06.11.2018 10:42
sprava
Patrik Mihal, lekar, uz sa mu nepaci lekarstvo, lepsi zarobok
František
05.11.2018 21:57
Konečne
Mal by sa ešte pridať Pilip a potom by to malo celé význam. Držím prsty!!
Ivan Gmuca
05.11.2018 19:28
ako to dopadne
Ked sa nespoji Pilip s Bochnoch alebo Bochna s Pilipom tak ci tak vyhra Boris a bude to prave vdaka nim dvom lebo sa uz obaja vidia ako primatori.
Pridať komentár