Rozhovor s nezávislým kandidátom na poslanca Jánom Maníkom

1556x
06. November 2018
Tento článok vyšiel v novinách AHOJ BARDEJOVÍZIE
Bardejov - domov pre rodiny
Prinášame rozhovor s nezávislým kandidátom na poslanca Mestského zastupiteľstva v Bardejove Jánom Maníkom, ktorý kandiduje vo volebnom obvode číslo 1.
 
Prečo ste sa rozhodli kandidovať v novembrových komunálnych voľbách?
 
Kandidovať za poslanca mestského zastupiteľstva som sa rozhodol z troch dôvodov. Po prvé, angažovanie sa vo veciach verejných beriem a vnímam ako službu, službu s ľuďmi a pre ľudí.
 
Po druhé, v zmysle môjho volebného hesla „Bardejov – domov pre rodiny“ by som veľmi rád prispel k tomu, aby naše mesto bolo nielen pekné, ale aj moderné a dynamické, kde rodiny budú mať predovšetkým prácu, bývanie, hodnotný a dôstojný život.
 
Po tretie, s rozumom a srdcom chcem pracovať pre Bardejov a Bardejovčanov.
 
Čo chcete presadzovať po zvolení za poslanca? Aké sú vaše plány a ciele?
 
Medzi moje hlavné priority patrí jednoznačne podporovať nové investície a vytváranie nových pracovných miest, výstavba nájomných bytov pre rodiny, vybudovanie nového kultúrneho stánku, rozvoj turizmu a cestovného ruchu, nové parkovacie miesta a pritom nezabudnúť na potreby a problémy obyvateľov volebného obvodu č. 1, vrátane Mihaľova.
 
Čo sa týka práce poslancov, som presvedčený o tom, že poslanci by sa mali zaujímať o potreby a problémy občanov nielen pred voľbami, ale počas celého volebného obdobia by sa mali s nimi stretávať a komunikovať. Všetci volení zástupcovia majú pozerať a hľadieť nie na vlastné dobro, ale hlavne na dobro mesta a jeho obyvateľov.
(12:40, inzercia, NAB3-48)
 
Diskusia
Pridať komentár