Hokejisti idú ako píly! Vyhrali opäť, súperovi strelili deväť gólov

1260x
11. November 2018
Víťazná séria pokračuje
Bardejovčania rozhodli o výhre gólmi v závere stretnutia 
 
Hokejisti HK Bardejov pokračujú vo víťaznom ťažení, keď v siedmom kole dokázali naplno bodovať v Kežmarku po výhre o päť gólov. V tabuľke tak ostávajú na prvom mieste.
 
Úvod duelu vyšiel lepšie hosťom, keď už v tretej minúte skóre otvoril Česelka. Domáci Kantorek však o dve minúty vyrovnal na 1:1 a takýmto výsledkom sa skončila aj úvodná dvadsaťminútovka.
 
V prostrednej časti hry hneď v úvode šiel Kežmarok do vedenia po góle Svitanu. Bardejovčania však odpovedali bleskovo, keď vyrovnával Renčok a o niekoľko desiatok sekúnd Leskovjanský poslal HK znova do vedenia.
 
Domáci v 32. minúte dokázali znova stav zrovnať po góle Kramára, no opäť o niekoľko sekúnd Česelka poslal Bardejov do vedenia 4:3. Tri minúty pred klaksónom Leskovjanský svojím druhým gólom zabezpečil hornošarišanom dvojgólové vedenie.
 
V poslednej tretine domáci najprv znížili na rozdiel jediného gólu, no od 54. minúty sa Bardejov dokázal presadiť štyri krát a rozhodol o výhre 9:4. Najbližšie sa Bardejovčania predstavia na ľade Rimavskej Soboty.
 
MHK Kežmarok – HK Bardejov 4:9 (1:1, 2:4, 1:4)
Góly: 5. Kantorek, 21. Svitana, 32. Kramár, 45. Ištocy – 3., 33. a 59. Česelka, 23. Renčok, 25. a 37. Leskovjanský, 54. Panóc, 55. Lesňák, 58. Mihňák
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Krochta – Koksharov, Mihňák, Pribula, Panóc, Hmeľar, Hreha, Mistrík, Česelka, Leskovjanský, Lesňák, Duračinský, Leščišin, Lúč, Holéczy, Mach, Renčok

Tabuľka

 
(19:43, red)
 
Diskusia
Pridať komentár