Komunitná nadácia Bardejov vyhlasuje výzvu na predkladanie malých projektov v dvoch programoch

675x
12. November 2018
Komunitná nadácia Bardejov vyhlasuje výzvu na predkladanie malých projektov v dvoch grantových programoch
Správna rada Komunitnej nadácie Bardejov dňa 26. októbra 2018 schválila nasledovné dva grantové programy zamerané na podporu komunitného života v meste:
 
1. Čistý Bardejov – II. kolo
 
Cieľom je podpora akýchkoľvek občianskych aktivít, zameraných na skvalitnenie životného prostredia v mieste bydliska, verejných priestranstiev a v okolí objektov organizácií. Žiadateľ môže získať grant do výšky 600 €, pričom prispieva min. 10% priamych finančných nákladov a 20% nefinančných nákladov z rozpočtu projektu.
 
2. Deti a mládež – II. kolo
 
Program je zameraný na aktívne a tvorivé využívanie voľného času detí a mládeže. Podporuje klubovú a krúžkovú činnosť, podnecovanie tvorivosti, prehlbovanie tolerancie a výchovy k demokratickým hodnotám. Maximálna výška grantu je 450 € a vlastné vklady žiadateľa predstavujú minimálne 15% rozpočtu projektu.
 
Záujemcovia o granty (neziskové organizácie a neformálne skupiny občanov) sa môžu o nich uchádzať prostredníctvom predkladania malých projektov v obidvoch programoch. Uzávierka predkladania projektov je 26. novembra 2018 o 16.00 hod. Podmienkou uchádzania sa o grant je konzultácia predkladaného projektu žiadateľa s pracovníkom nadácie. Doba realizácie podporených projektov je maximálne 5 mesiacov. Začiatok realizácie – najskôr od 4. decembra 2018. Formulár žiadosti o grant a táto výzva sú prístupné na www.knbj.sk.
 
Žiadatelia môžu získať podrobnejšie grantové podmienky pre vyhlásené programy a konzultovať svoje zámery v kancelárii KNBJ (Radničné námestie 21, 1.posch.,č.dverí 7) v pracovných dňoch od 9:00 do 16:30 hod.
(10:00, J. Jarina, Správca KN BJ)
 
Diskusia
Pridať komentár