Milan Pilip: Ďakujem, že ste volili hodnoty, ktorým veríte

2101x
13. November 2018
Ďakujem, že ste volili hodnoty, ktorým veríte
Spontánna iniciatíva mladých Bardejovčanov na internetovej sociálnej sieti 
 
Milí Bardejovčania, v týchto primátorských voľbách ste boli postavení pred ťažkú otázku. Či, a do akej miery sa postaviť za hodnoty, ktorým veríte. 1899 krát Vám ďakujem, že ste tieto hodnoty volili. Aj preto som rád, že som ostal Vašim kandidátom na primátora až do konca. A to aj napriek tlakom a hrozbám, že keď neodstúpim v prospech pána Bochňu, KDH zabezpečí stiahnutie mojej kandidatúry proti mojej vôli.
 
Ďakujem Vám tiež za dôveru, ktorú ste nám prejavili zverením poslaneckých mandátov, a to v mene svojom, ako aj v mene ďalších zvolených poslancov z môjho tímu. Program občianskej platformy myBardejov budú v zastupiteľstve presadzovať Milan Ján Pilip, Mária Ferková a Alexander Starinský.
 
S veľmi dobrým výsledkom skončili aj ďalší naši dvaja kandidáti, ktorí sa umiestnili prví pod čiarou. Sú teda prvými náhradníkmi, a počas štyroch rokov sa môžu stať poslancami: Vladislav Novák vo 4. obvode a Oliver Polyák v 5. obvode. Za prejavenú dôveru Vám ďakujeme.
 
Zvláštne poďakovanie mladým
 
Zvláštne poďakovanie chcem venovať mladým Bardejovčanom, ktorí ma celý čas podporovali a pomáhali mne aj môjmu tímu počas kampane. Veľmi milo ma prekvapila spontánna iniciatíva, ktorá vznikla pred voľbami na internetovej sociálnej sieti, kde mladí ľudia zverejňovali fotografie a statusy na podporu mojej kandidatúry.
 
Ľudia v Bardejove sa odmietli rozhodovať podľa toho, ako im strany či kandidáti odstupujúci na poslednú chvíľu nadiktovali. Chceli voliť hodnoty, pozitívny odkaz a víziu, ktoré verím, sme im s našimi kandidátmi v týchto voľbách ponúkli.
 
V mene svojom aj v mene kandidátov z môjho tímu Vám ešte raz ďakujem. S Vašou dôverou naložíme s plnou zodpovednosťou, a pre dobro nášho mesta.
(9:57, M. Pilip)
 
Peter
13.11.2018 11:09
why
Hlavny dovod preco vyhral Mr. Boris je ten ze ste sa nedokazali spojit. Keby vam realne islo o zmenu tak sa to cele da urobit inak. Asi kazdy v BJ vedel ze vam alebo bochnovi bude chybat par hlasov len vy ste o tom nechceli pocut. Cele slovensko spaja sili proti smeru len v BJ ide kazdy sam za seba tak sa potom necudujme. Volebny vysledok je dosledok vasich zabo-mysich vojen s Bochnom. Mali ste vyhradu s nim spolupracovat lebo... (medved) ale tym ste dokoran otvorili dvere SMERU. Vy si to mozno neuvedomujete lebo teple miestecko ako poslancovi vam ostalo. Pokial o 4 roky planujete opat kandidovat a nebudete preferovat politiku spajania tak vas poprosim radsej ani nekandidujte lebo sa v BJ nikdy SMERu nezbavime. Inak vam prajem vsetko dobre aby sa vam podarilo najblizsie roky urobit co najviac dobrych veci pre Bardejov.
Pridať komentár