Bardejovská nemocnica s novým Ventilátorom pre detských pacientov

1348x
20. November 2018
Nemocnica získala nový prístroj, slúžiť bude najmenším
Nový prístroj, ktorý bude pomáhať najmenším 
 
Cieľom grantového programu Srdce pre deti pomáha v nemocniciach je poskytovať pomoc deťom s ťažkými zdravotnými diagnózami a zdravotným znevýhodnením, ale aj deťom, ktoré sa ocitli v nečakaných krízových situáciách.
 
V roku 2018 je časť verejnej zbierky venovaná zdravotníckym zariadeniam, ktoré dennodenne poskytujú zdravotnú starostlivosť detským pacientom. 
 
Zakúpenie nového ventilátora pre potreby novorodeneckého a detského oddelenia NsP Sv. Jakuba, n. o., Bardejov v rámci projektu „Ventilátor pre detských pacientov“ podporil charitatívny program denníka Nový čas, vydavateľstva Ringier Axel Springer a Nadácie Pontis SRDCE PRE DETI 
 
Účelom grantu je zabezpečenie a nákup zdravotníckych prístrojov, rehabilitačnej techniky pre nemocnice, ktoré prispejú k zlepšeniu diagnostickej, operačnej, liečebnej alebo rehabilitačnej starostlivosti o detských pacientov.
 
Nadácia Pontis poskytla z Grantového programu Srdce pre deti, grant pre NsP Sv. Jakuba, n.o., Bardejov v hodnote 7 500,00 € na projekt „Ventilátor pre detských pacientov“.
 
Finančný príspevok bol použitý na zakúpenie nového ventilátora – prístroja na liečbu detí s ťažkými zdravotnými diagnózami ako sú poruchy respiračných funkcií a centrálneho nervového systému, ktorý umožňuje zabezpečenie vitálnych funkcií novorodencov a detských pacientov neinvazívnou aj invazívnou ventiláciou podľa potrieb malých pacientov.
(16:02, ts)
 
Diskusia
Pridať komentár