Štartuje futsalová liga, Bardejovčania s najvyššími cieľmi

2873x
22. November 2018
Partizán Bardejov pred novou výzvou
 
Predo dvermi je štart druhej futsalovej ligy, skupiny východ. Partizán Bardejov bude v súťaži bojovať o popredné priečky. Prvý zápas odohrajú muži na palubovke Popradu.
 
„Keďže posledné roky sa v Bardejove hral dobrý futsal a bola by škoda, keby sa toho roku nehral, tak som sa rozhodol prihlásiť mužstvo do ligy aj s podporou prezidenta Partizána Bardejov, Stanislava Soroku, ktorý má tiež záujem o to, aby sa futsal v Bardejove hral,“ uviedol na začiatok manažér futsalového klubu Partizán Bardejov BŠK Marek Paľo.
 
„Prvý zápas by sme mali odohrať 30. novembra v Poprade. Následne o týždeň, 7. decembra, odohráme úvodný domáci zápas, keď privítame Košice. V ďalšom kole sa predstavíme v Humennom a 21. decembra privítame Prešov. Hracím dňom je piatok o 20.00 hod. Všetky tieto tímy, či už Košice, Prešov, Humenné alebo Poprad disponujú veľkou futsalovou kvalitou,“ pokračuje M. Paľo.
 
Bardejovčania však v ťažkej konkurencii majú vysoké ciele. „Na súpiske máme 18 hráčov. Káder budú tvoriť hráči, ktorí futsal hrali aj po minulé roky. Sú to prevažne hráči z futbalovej tretej a štvrtej ligy, no aj hráči z druhej ligy, čo určite bude prínosom,“ dodal manažér tímu M. Paľo.
 
Prezidentom klubu je Stanislav Soroka, manažérom tímu je Marek Paľo, vedúcim mužstva je Tomáš Bučko, trénersky bude chlapcom nápomocný Pavol Vaľko a PR a video bude mať na starosti Jozef Mačejovský.
 
Vstup na domáce zápasy bude zdarma, pre fanúšikov bude v každom domácom zápase pripravená tombola. Cieľom klubu je hrať dobrý futsal, ktorý priláka ľudí do športovej haly, dostať sa do baráže a zabojovať o najvyššiu futsalovú súťaž.
 
Do budúcna by chcel hrať Bardejov najvyššiu súťaž a mať v tíme reprezentantov vo futsale, čím by vzorne reprezentovali naše futbalové mesto aj vo futsale.
(18:47, red)
 
Diskusia
Pridať komentár