Dráma v Humennom, futsalisti Bardejova tromi gólmi sa vrátili do strateného zápasu

1355x
15. December 2018
Bardejovu už neostal čas na vyrovnanie
Partizán prehral tesne o jeden gól 
 
Futsalisti Partizána Bardejov odohrali druhý zápas v druhej futsalovej lige, v skupine východ. Po domácej výhre nad Košicami sa predstavili na palubovke Humenného. Aj keď domáci v zápase vyhrávali už 5:1, o výhru sa báli až do záverečných sekúnd.
 
V štvrtom kole Bardejovu prvý polčas nevyšiel podľa predstáv a do kabín odchádzali za stavu 0:3. V skvelej atmosfére sa domáci ujali vedenia už v tridsiatej sekunde. V šiestej minúte sa domáci dostali znova do gólovej šance, no hostia sa ubránili.
 
O niekoľko desiatok sekúnd na druhej strane pohrozil Kiseľ, no vyrovnať sa mu nepodarilo. Skóre sa menilo v šestnástej minúte, keď sa domáci Voroňak presadil a poslal Humenné do dvojgólového vedenia.
 
Dve minúty pred polčasových klaksónom Janko v drese domácich strelil tretí gól.
 
Po zmene strán Bialončik pekne našiel Beluneka a ten prekonal domáceho gólmana Dudiča. O päť minút sa presadil znova Voroňak, prudkou strelou prekonal brankára Pillára v bráne Partizána.
 
Následne sa domáci futsalisti presadili strelecky ešte raz a razom viedli už o štyri góly.
 
Hráči Angels poľavili a do hry sa dostal aj Bardejov. Pangrác znížil na 2:5 z pohľadu hostí, Kiseľ na 5:3 a Partizán ucítil šancu. Päť minút pred koncom gólom dal o sebe vedieť Stachura a znížil na rozdiel jediného gólu.
 
V závere Bardejov vrhol všetky sily do útoku, no ďalší zásah už nepridal. Humenné sa ubránilo a tešilo sa z výhry 5:4.
 
Poďakovanie patrí aj sponzorom futsalistov Partizána Bardejov - firme SETL SK s.r.o. a hudobnej skupine LEXEL. 
 
Angels Humenné – Partizán Bardejov 5:4 (3:0)
Góly: Voroňak 2, Janko, Zlacký, Skvašik – Belunek, Pangrác, Kiseľ, Stachura
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Pillár - Belunek, Šimčo, Pangrác, Vaľko, Stachura, Knap, Havrila, Bialončik, Kiseľ
(21:29, j)
Diskusia
Pridať komentár