Bardejovčania zostrelili Kežmarok i Liptovský Mikuláš

1517x
22. December 2018
Bardejov postúpil do play-off
Bardejovčania zažívajú najúspešnejšiu sezónu 
 
V 2. hokejovej lige, v skupine Východ, odohrali Bardejovčania posledné dva zápasy v základnej časti. Najprv doma porazli Kežmarok vysoko 6:1, dnes (sobota, 22. decembra 2018) vyhrali v Liptovskom Mikuláši nad domácim béčkom ešte vyššie – 12:1.
 
Prvé kolo je na programe dvanásteho januára a hrať sa bude na dve víťazstvá systémom prvý so štvrtým a druhý s tretím o víťaza skupiny.
 
Manažér druholigistov Vladimír Ducár netajil, že v závere základnej časti niektoré zápasy mužstvo nezvládlo. Či už doma s Gelnicou, ale aj v Trebišove nezískali ani bod, stratili pozíciu lídra:
 
„Súperi dokázali využiť naše slabé minúty. Podceňovanie sa nevyplatilo, nevyužili sme šance a inkasovali. Viackrát sme doťahovali ich náskok. Šarvátky neprispievajú k pohode i našej reklame. Nedokázali zvládnuť provokačné zákroky podstatne skúsenejších hráčov iných klubov. Došlo k incidentom a bitkám, čo nám nepomôže. Vylúčenie Česelku bolo správne a trest na sedem zápasov to rozhodca prehnal. Zranený Cvejn po ošetrení v nemocnici už bol na večeri a v ďalšom kole hral. Podobný zákrok na nášho Renčka s Trebišovom, skončil s ľahkým otrasom mozgu, bol potrestaný podstatne miernejšie.“
 
„ Zdá sa, že play off budeme hrať z druhého miesta. Je to jedno, či to bude Rimavská Sobota, Gelnica, alebo Trebišov. Chlapci sa musia popri práci pripraviť tak, aby na každý zápas nastúpili koncentrovaní. Hrá sa na dva víťazné zápasy. Chceli by sme mať dlhšiu sezónu. Nechceme hneď skončiť v prvom kole. Mužstvo ešte chceme posilniť možno dvomi hráčmi. Nedostatok by sa mohol prejaviť pri zranení, alebo treste.“
 
Bardejov – Kežmarok 6:1 (3:0, 2:0, 1:1)
Liptovský Mikuláš B – Bardejov 1:12 (0:4, 1:4, 0:4)
(19:23, šč, red)
Diskusia
Pridať komentár