V šarišskom derby Bardejov v sobotu proti Prešovu

1005x
02. Január 2019
Bardejov privíta Prešov  
Futsalisti Partizána si sily zmerajú s Prešovom 
 
Už túto sobotu (5. januára 2019) privítajú futsalisti Partizána Bardejov na palubovke Športovej haly Mier v šarišskom derby celok FK Ekoprim Prešov. Pre domácich partizánov pôjde ešte len o druhý domáci duel v prebiehajúcej sezóne.
 
V tom prvom doma porazili Košice jasne 11:6, následne v Humennom prehrali o jediný gól 4:5 a v ostatnom zápase prehrali v Poprade 1:7.
 
Prešovčania doposiaľ vyhrali všetky tri zápasy a v tabuľke im patrí priebežná prvá priečka. Bardejovčania sú tretí, no svojmu súperovi chcú pripraviť prvú prehru v aktuálnom ročníku.
 
„Všetkých pozývame na náš druhý domáci zápas proti silnému celku Prešova. V zápase chceme vyhrať, no potrebovať budeme aj pomoc od vás, od divákov. Pomôžte nám vytvoriť aspoň takú atmosféru, aká bola v prvom zápase proti Košiciam. Výkop je o 18.30 hod.,“ prezradil manažér futsalistov Marek Paľo.
 
Vstup na sobotňajší zápas je zadarmo, každý divák pri vstupe získa tombolový lístok a cez polčas sa bude žrebovať tombola.
 
Gólovo len Stachura
 
V dohrávke druhého kola vycestoval Bardejov do Popradu, kde si sily zmeral s domácim Lion Šatex. Domáci sa ujali dvojgólového vedenia, no následne Stachura znížil. V ďalšom priebehu sa strelecky darilo už len domácim.
 
Lion Šatex Poprad – Partizán Bardejov 7:1 (4:1)
Góly: 3. Kovalčík, 6. a 17. Fejerčák (druhý z pen.), 18. a 40. Monka, 30. Gallovič, 38. Šingliar – 7. Stachura
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Pillár – Belunek, Buk, Pangrác Piter, Vaľko, Stachura, Kiseľ, Knap, Kyšeľa, Bialončík
(19:04, red)
 
Diskusia
Pridať komentár