Hádzanári zaspomínali na úspešné časy, predstavili sa mnohé známe tváre

1574x
03. Január 2019
Vianočný hádzanársky turnaj  
Spoločná foto dospelých účastníkov turnaja
 
V závere roka sa v Športovej hale Mier v Bardejove uskutočnil tretí ročník Vianočného turnaja bývalých hráčov v hádzanej, ktorí sú predovšetkým odchovancami bardejovskej hádzanej.
 
Približne šesťdesiat hráčov bolo rozdelených do štyroch družstiev, kde si zahral každý proti každému. Po skončení základnej časti prví dvaja postúpili do finálového boja, tretí so štvrtým si zahrali o bronz. Po skončení základnej skupiny sa na palubovke predstavili mladé bardejovské nádete, dievčatá odohrali zápas proti chlapcom.
 
„Podujatie sme zorganizovali pre všetkých priaznivcov hádzanej. Predstavili sa mnohí bývalí hráči, od tých najstarších až po najmladších. Zápas odohrali aj minihádzanári a minihádzanárky. Práve ich sme chceli prilákať, aby prišli hrať hádzanú a aby sa tomuto športu venovali. V Bardejove bola vždy výborná hádzaná a práve preto by sme sa chceli vrátiť k hádzanej a zaspomínať na jej históriu,“ prezradil jeden z organizátorov, Štefan Onofrej.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
„Hráčov sme do štyroch družstiev rozdelili aj podľa toho, že kto s kým v minulosti hrával. Aby sa hráči vrátili späť a aby si zaspomínali na časy minulé. Snažili sme sa ich aj rozdeliť tak, aby boli vyrovnané tímy, čo sa nám aj podarilo. Sme radi, že prišlo aj množstvo fanúšikov,“ pokračoval ďalší s organizátorov, Róbert Ropjak.
 
Na podujatí nechýbala ani tombola, ktorú žreboval Dominik Krok. Práve jeho dres bol hlavnou cenou súťaže.
(15:41, j) 
 
Diskusia
Pridať komentár