Sviatky v Zariadení pre seniorov na Toplianskej ulici

622x
21. Január 2019
Vianoce v Zariadení pre seniorov na Toplianskej ulici
Seniori pri príprave venca 
 
Posledná zažatá svieca na adventnom venci symbolizuje blížiace sa vianočné sviatky. A tak ako to v každej domácnosti býva, aj v Zariadení pre seniorov na Toplianskej ulici v Bardejove sa seniori pripravovali na najkrajšie sviatky roka.
 
Všetko sa začalo prípravou adventného venca z voňavého ihličia, ktorý si naši seniori pripravili. Počas adventného obdobia nikto neotáľal. Muži usilovne lúskali orechy, ženy piekli medovníky. Nechýbala ani sladká griláž, ktorú deti milujú. A práve deťom z MŠ na Nábrežnej ulici sme mohli ponúknuť, keď nás prišli potešiť svojim vianočným programom.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
Najkrajšiu vianočnú pieseň a iné koledy sme si spoločne zaspievali so speváckym súborom z Červeného kríža. A tak, keď už všetko bolo pripravené, ozdobené a napečené, si všetci mohli sadnúť za bohatý štedrovečerný stôl, na ktorom nechýbali tradičné vianočné jedlá. Večera sa začala príhovorom riaditeľky, Ing. Anny Göblovej a modlitbou gréckokatolíckeho kňaza Mgr. Erika Hrabčáka.
 
Týmto sa chceme poďakovať všetkým, ktorí akokoľvek prispeli k tomu, aby aj v zariadení pre seniorov bola rodinná vianočná atmosféra.
(14:20, Mgr. Denisa Chanáthová sociálna pracovníčka)
Diskusia
Pridať komentár