Farnosť Bardejov – Vinbarg sa zabávala

1732x
28. Január 2019
Farnosť Bardejov – Vinbarg sa zabávala
Účastníci sa zabávali 
 
Dňa 26. januára 2019 sa uskutočnil vo farnosti Bardejov – Vinbarg 2. ročník farského plesu, ktorý sme slávnostne otvorili svätou liturgiou o 17:00 v našom farskom Chráme blažených hieromučeníkov Pavla Petra Gojdiča a Vasiľa Hopka.
 
Po svätej liturgii sme sa presunuli do Jedálne pod Vinbargom, kde sme sa zabávali až do skorých ranných hodín. O príjemnú zábavu sa postarala hudobná skupina Avanti od Bardejova. Po úvodnom príhovore o. Floriána Potočňáka sme si pozreli desaťminútové video, ktoré nám pripomenulo udalosti našej farnosti za uplynulý rok a vzápätí nasledovalo prvé kolo tanca.
 
Účastníci plesu, ktorých tento rok bolo 86, sa mohli tešiť na bohatú tombolu. Sto cien a dve bonusové ceny potešili mnohých výhercov. Štedrý výťažok z tomboly poputuje na dokončenie výstavby našej novej farskej budovy.
 
Vďaka ochote a dobrej spolupráci organizátorov 2. ročníka plesu sme sa nielen výborne zabavili ale aj vytvorili príjemnú rodinnú atmosféru farského spoločenstva a týmto spôsobom oslávili nášho Pána.
(o. Maroš Sejka, kaplán Bardejov – Vinbarg, foto: Mariana Hrabčáková)
 
Diskusia
Pridať komentár