Skvelý karneval na ZŠ s MŠ Pod Vinbargom v Bardejove znova zaujal

1210x
10. Február 2019
Chystajte si deti masky, bude smiech a špás...
Žiaci sa predviedli v pestrých maskách 
 
V závere januára sa v priestoroch školskej jedálne na ZŠ s MŠ Pod Vinbargom ako každoročne konal Karneval. Deťom masky chystali rodičia už pár týždňov vopred.
 
Oznamy vstupných priestorov školy, či na našej internetovej stránke informovali, že sa blíži deň zábavy, smiechu, tanca, hudby a detskej radosti.
 
O zábavu sa postaral pán Mgr. Zamborský, v úlohe zabávača. Masky sa predviedli v celej svojej nádhere. Prišli zvieratká, princezné, piráti, snehuliaci, kozmické bytosti, Pop-corn, Violončelo, Pizza, skrátka, bolo sa na čo dívať. Masky od výmyslu sveta. Fotografie z celého podujatia mám zachytil svojim objektívom náš milý kolega Ing. D. Kuča, za čo mu veľmi pekne ďakujeme.
 
Rozhodli sme sa v tomto roku urobiť hodnotenie všetkých masiek rovnako. Každý bol za svoju snahu odmenený Kinder vajíčkom a farebnou gumou, za čo chcem vysloviť poďakovanie našim milým sponzorom.
 
Taktiež chcem poďakovať vedeniu školy za finančnú podporu a zabezpečenie pohostenia pre deti. Kolegyni Mgr. Chovanovej, že nám už tradične vyzdobila so staršími žiakmi priestor jedálne a tetám kuchárkam za výborný čajík, ktorý každému veľmi chutil.
 
Deti šantili, súťažili, skrátka karneval to bol so všetkým, čo k nemu patrí... A čo dodať na záver, už teraz sa tešíme na ďalšie netradičné fašiangové obdobie.
(12:44, Bc. Lenka Mačejová)
 
Diskusia
Pridať komentár