Zborovská mládež žila počas prázdnin športom

969x
22. Február 2019
Športový deň pre mladých Zborovčanov 
V obci Zborov (okres Bardejov) sa súťažilo 
 
V polovici jarných prázdnin, v stredu 20.2.2019, sa v telocvični Spojenej školy Zborov uskutočnilo podujatie "Športový deň pre mladých Zborovčanov". Táto akcia bola zorganizovaná vďaka spolupráci starostu obce a poslancov obecného zastupiteľstva v Zborove s Farským úradom Zborov a OZ ŠOK.
 
Zborovská mládež vo veku od 11 do 20 rokov súťažila v 2 disciplínach a to vo volejbale a v stolnom tenise. Do športových aktivít sa zapojilo celkom 25 jednotlivcov. Vo volejbale hrali 3 družstvá systémom každý s každým. Zaujímavosťou je, že presnú polovicu súťažiacich tvorili dievčatá.
 
Súboje pod volejbalovou sieťou priniesli zaujímavé výmeny, ale aj viacero úsmevných zásahov. V konečnom zúčtovaní zvíťazilo družstvo s recesistickým názvom "IQ NAD 130" v zložení Tobiáš Mikita, Marek Kuruc, Samuel Kuruc, Dávid Gdovin, Ján Lazor a Tobiáš Kykynezhdy.
 
V stolnom tenise súťažilo 6 dievčat, pričom bolo u nich vidieť veľké nasadenie a zápal pre hru. Víťazkou súťaže sa stala Tamara Haneková, ktorá prešla súťažou bez zaváhania. Na 2. mieste skončila Terézia Hložeková a bronz vybojovala Alžbeta Vojtušová.
 
Po ukončení súťaže si s víťazkou exhibične zahral aj pán starosta. V závere tohto športového podujatia odovzdal starosta obce Zborov Mgr. Ján Šurkala, PhD., všetkým zúčastneným športovcom pamätné diplomy a tí najlepší boli ocenení medailou.
 
Vo svojom príhovore našim tínedžerom zároveň prisľúbil aj letné športové aktivity v atletike s využitím nedávno dokončenej atletickej tartanovej dráhy.
(19:44, M. Kuruc, zborov.sk)
Diskusia
Pridať komentár