Prázdninový relax v Okresnej knižnici Dávida Gutgesela

575x
23. Február 2019
Fašiangy v knižnici
Prázdniny v knižnici 
 
Keďže Fašiangy sú časom veselosti a zábavy, inak tomu nebolo ani v Okresnej knižnici Dávida Gutgesela v Bardejove. V stredu 20.2.2019 potešil svojou návštevou oddelenie literatúry pre deti a mládež tábor Prázdninový relax, ktorý organizuje Občianske združenie INKLUZÁČIK v sprievode pani učiteľky Andrey Šaryovej.
 
Pre našich hostí sme si pripravili tematické zážitkové pásmo Fašiangy. Deti privítal spolu s pani knihovníčkami „Šašo Samúšik“, ktorý ich pozval na knižničnú fašiangovú zábavu.
 
Pozrite si fotogalériu: 
 
Pomocou informačno–komunikačných technológii sme sa presunuli do rozprávky „Chalúpka na vŕšku“, ktorá zachytáva prierez informácií, ako to býva na fašiangy. Nasledovala dramatizácia ľudovej rozprávky „Rukavička“ v spracovaní Márie Rázusovej- Martákovej a nechýbali ani tvorivé dielne, kde si deti vyrábali zvieracie masky.
 
Zábavu doplnila hudobno–pohybová hra v podobe stoličkového tanca, ktorý sprevádzala pieseň „Fašiangy Turice“ a zároveň dodala nášmu programu veselú bodku.
 
Súčasťou Prázdninového relaxu v knižnici bolo aj maľovanie na tvár pod vedením Lenky Slesárovej. Občianskemu združeniu Inkluzáčik ďakujeme za návštevu v našej knižnici a zároveň sa tešíme na ďalšie stretnutia.
(16:33, J. Lipková)
Diskusia
Pridať komentár