Bardejovčania bodovali v Bratislave, súťaž mala vysokú účasť

916x
28. Február 2019
Úspešní zástupcovia z Bardejova
 
Na okrúhlom 20. ročníku WAKO medzinárodného turnaja Slovak Open 2019 sa predviedlo až 518 pretekárov. Turnaj organizoval SZKB. Konal sa v druhej polovici februára v bratislavskej v športovej hale Mladosť.
 
Táto udalosť prilákala ohromný počet 518 bojovníkov so 903 štartmi z 91 klubov a 7 krajín, a to z Českej republiky, Slovenska, Maďarska, Poľska, Ukrajiny, Rakúska a Srbska.
 
Prvý deň Slovak Open 2019 na tatami patril hlavne všetkým kategóriám kadetov a juniorov v disciplínach KL, LC a PF a tiež seniorom v PF. Všetky zápasy sa konali na 7 tatami. Pre veľmi veľký záujem o plnokontaktnú disciplínu K1 a full contact sa začali zápasy v 1 ringu elimináciami už v sobotu.
 
Nedeľa prebiehala na 4 tatami s kategóriami LC a KL seniorov a na dvoch ringoch semifinále a finále FC a K1. Na turnaji sme mali možnosť vidieť vynikajúce výkony pretekárov a niektoré zápasy, ktoré je možné vidieť len vo finále Majstrovstiev sveta či Európy!
 
Všetky tímy podporovali svojich bojovníkov silnými emóciami a potleskom, čo počas turnaja prinieslo skvelú atmosféru v športovej hale Mladosť.
 
Na Slovak Open 2019 nechýbal ani bardejovský Kickbox club, na ktorom predviedli svoje zručnosti Martina Cingeľová a Edko Gdula. Naši zverenci obhájili medailové miesta, čím im patrí veľká pochvala a zároveň blahoželanie k ich športovému úspechu.
 
Spomínaná Martina Cingeľová získala 3. miesto v Kick light disciplíne. Mladá talentovaná hviezdička s bojovným srdcom Edko Gdula prekvapil a priniesol si domov dokonca 2 medaily a to striebornú a bronzovú.
 
V mesiaci marec nás čaká liga v Poprade a taktiež sústredenie, ktoré sa uskutoční v Liptovskom Jáne. Kickbox club Bardejov trénuje v pondelky, stredy o 14:30 hod. V utorky a štvrtky o 17:00 hod. ponúka tréning klasického boxu. Viac info na tel. čísle 0903 944 441 alebo v telocvični na Dlhom rade 16, Bardejov.
(17:17, VD)
Diskusia
Pridať komentár