Prvých tisíc permanentiek za päť eur

1034x
28. Február 2019
7. ročník Rusínskeho festivalu 20.05. – 26.05.2019
 
Rusínsky festival s odkazom „od Rusínov pre všetkých“ prinesie multižánrovú prehliadku národnostných menšín s medzinárodným zastúpením.
 
Už v priebehu festivalového týždňa Vám sprostredkujeme zaujímavé sprievodné akcie. V piatok 24. mája ako už tradične na našom festivale býva, sa na svidníckom amfiteátri začne hlavný program podujatia. Ten vo večerných hodinách odštartuje Folklórny súbor Čerhovčan z Bardejova.
 
Okrem hlavného pódia to ožije aj na vedľajšom pódiu, kde vystúpi domáca volkálno-inštrumentálna skupina. Nebudú chýbať už tradičné zábavné atrakcie a bohatý catering.
 
Predaj permanentiek (vstup na všetky dni) začal 1. marca. Permanentky si môžete zakúpiť v sieti ticketportal (CK EUROTOUR, POŠTA) alebo na www.facebook.com/Rusinskyfestival a www.rusinskyfestival.sk.
 
Cena prvých 1000 permanentiek je 5 eur. Cena predaja nasledujúcich 1000 permanentiek bude 6 eur a postupne 7, 8, 9 až po 10 eur. Jednodňový vstup na hlavný program bude 10 eur. Preto neváhajte a zakúpte si permanentky za najvýhodnejšiu cenu.
 
Bližšie informácie nájdete na www.facebook.com/Rusinskyfestival a na www.rusinskyfestival.sk.
(19:09, rf) 
Diskusia
Pridať komentár