Dievčatá zo ZŠ Komenského majsterkami okresu

1153x
12. Marec 2019
Družstvo dievčat majsterkami okresu v basketbale
Dievčatá pod vedením Mgr. Zorana Kollároviča 
 
Družstvo dievčat pod vedením Mgr. Zorana Kollároviča sa stali školskými majsterkami okresu v basketbale žiačok ZŠ.
 
Na turnaji, ktorý sa uskutočnil 8.3 2019 na 7. ZŠ sa v skupine stretli s dievčatami zo ZŠ B. Krpelca a zvíťazili 21:6, potom ich čakal najťažší súper na turnaji dievčatá zo ZŠ Wolkerova. Tento zápas bol duelom dvoch najlepších družstiev a bol hodnotený ako predčasné finále. Dievčatá zabojovali a vyhrali ho 8:6, a tým aj svoju skupinu a stali sa finalistkami turnaja.
 
Vo finále sa stretli s dievčatami zo ZŠ Pod Vinbargom, v ktorom jednoznačne dominovali a vyhrali 20:2. Stali sa tak školskými majsterkami okresu v basketbale na šk. rok 2018/2019.
 
V stredu ich čakajú majstrovstvá Prešovského kraja v Starej Ľubovni, kde budú reprezentovať nielen našu školu, ale aj okres Bardejov. Dievčatám za predvedenú hru a nasadenie ďakujem a verím, že aj v Starej Ľubovni zabojujú o čo najlepší výsledok.
 
Zostava dievčat: Barbora Benková Rybárová, Slávka Ratvajská, Natália Šibová, Petra Čupeľová, Ema Bodíková, Linda Hlavinková, Nina Hríbiková, Viktória Kvietková, Terézia Vaneková, Simona Brehuvová, Jana Knišová a Alexandra Klimová.
(10:57, ZŠ Komenského)
 
Diskusia
Pridať komentár