Hádzanári Old Boys Bardejov na turnaji v Poľsku

1505x
14. Marec 2019
Bardejovčanom sa darilo 
Bardejovčanom sa na turnaji darilo 
 
Mužstvo hádzanárov Old Boys Bardejov sa v Poľskej Jablonke zúčastnilo medzinárodného turnaja v hádzanej "starších pánov". Po minuloročnom treťom mieste si naši bývalí hráči aj tento rok chceli zmerať sily.
 
Turnaja sa zúčastnilo 5 družstiev. Hralo sa systémom každý s každým a hrací čas zápasu bol 2 x 12 minút.
 
Turnaj pre Old Boys Bardejov začínal veľmi napínavo. Prvé dva zápasy naši Bardejovčania vyhrali tesne len o jeden gól. Tretí zápas Bardejov zabojoval a súper z Holiča prehral o 7 gólov.
 
V poslednom zápase sa rozhodovalo o konečnom umiestnení Bardejovčanov, keďže nastupovali proti súperovi z Bochni, ktorá vo svojich odohratých zápasov taktiež nestratila ani bod. Bochnia mala pred posledným zápasom lepšie skóre, tak ak Old Boys chceli skončiť na prvom mieste, museli tento zápas vyhrať.
 
Naši Bardejovčania zabojovali a v dramatickom a napínavom zápase vyhrali o 3 góly a stali sa víťazmi turnaja.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
Na turnaji bol vyhlásený a odmenený Marián Hnatko za najlepšieho brankára turnaja a Jozef Šimiček za najlepšieho strelca turnaja.
 
Mužstvo Old Boys Bardejov by rado takéto športové podujatie uskutočnilo v našom meste v mesiaci september tohto roka. Verme, že sa im to podarí a Bardejovský hádzanársky fanúšik si raz opäť nájde cestu do športovej haly.
 
Zostava Old Boys Bardejov: brankár: Marián Hnatko, hráči v poli: Štefan Klár, Igor Desák, Marek Ratvajský, Miroslav Lešík, Róbert Ropják, Branislav Lazor, Jozef Demeš, Jozef Šimiček a Lukáš Židišin.
 
Výsledky zápasov:
Old Boys - Grodków (PL) 13:12
Jablonka (PL) - Old Boys 10:11
Holíč/Hustopeče - Old Boys 9:16
Old Boys - Bochnia (PL) 15:12
(19:22, RR)
Diskusia
Pridať komentár