Na sviatky jari je najlepšie v Bardejovských Kúpeľoch

1263x
15. Marec 2019
Užite si Veľkú noc bez zhonu v oáze zdravia a oddychu
 
Veľkonočné hodovanie, kúpeľné procedúry, wellness, saunovanie, relax, oddych, prechádzky a jarná príroda k tomu, čakajú na návštevníkov Bardejovských kúpeľov počas Veľkonočného pobytu,v termíne 18. až 24. apríla 2019.
 
Návštevníci si môžu vybrať z pobytov na 3 až 5 nocí. Podľa úrovne ubytovania dvojposteľová izba, pre jednu osobu na noc s plnou penziou,vyjde od 59 eur vo vilkách, do 72 eur pri pobyte Štandard v švorhviezdičkových hoteloch. Informuje o tom ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková.
 
,,Cena pobytu obsahuje: ubytovanie, plnú penziu a procedúry podľa počtu nocí. Pri pobyte na 3 noci: 1 x klasická masáž, 1 x minerálny kúpeľ, 1 x soľná jaskyňa, 3 x 2-hod. vstup do Wellness Spa (bazény + sauny). Bonusmi navyše sú: Večer „ľudových jedál“ s hudobným súborom, tradičné veľkonočné špeciality, uvítací drink, folklórne popoludnie, sprievodný program + malé prekvapenie pre každého hosťa. Príďte si aj vy oddýchnuť cez veľkonočné sviatky do Wellnes Spa a pohodlia zariadení Bardejovských kúpeľov. Čaká vás veľa vody v príjemnej forme, chutné jedlá a pohodlie Veľkej noci bez starostí, naháňania a stresu,“ pozýva T. Šatanková.
 
Dodáva, že deti od 6 do 15 rokov majú 20% zľavy z cenníkovej ceny, od 3 do 6 rokov až 50% zľavy a do 3 rokov bez nároku na posteľ majú pobyt s rodičmi zadarmo.
 
Veľkonočné pobyty sú pre samoplatcov jednými z najobľúbenejších. Hlavné kapacity v našich kúpeľných hoteloch sú vo veľkonočnom čase vypredané
 
Počas obdobia Veľkej noci sú v predaji iba liečebné pobyty na min. 6 nocí (Štandard, Senior, Extra) a pobyt Veľkonočný. Ostatné pobyty sa počas Veľkej noci nebudú dať objednať. Veľkonočný pobyt je možný aj bez procedúr a to odrátaním - 10eur/osoba/noc z cien v cenníku, možná je aj polpenzia, vtedy sa odráta 5 eur na osobu a noc.
 
,,Veľkonočné pobyty sú pre samoplatcov jednými z najobľúbenejších. Hlavné kapacity v našich kúpeľných hoteloch sú vo veľkonočnom čase vypredané. Návštevníci sa k nám radi na sviatky opakovane vracajú. Pobyty v tomto čase obľubujú aj dvojice a rodiny s deťmi. Individuálni klienti si radi vychutnávajú jarné slniečko, čerstvý vzduch, prechádzky po udržiavaných cestách a chodníkoch. Kúpeľný park a okolitá príroda poskytujú dostatok príležitostí na aktívny oddych,“ vymenúva T. Šatanková.
 
Upozorňuje aj na ďalšie výhodné zľavnené ponuky kúpeľov pre samoplatcov, ktoré sú v ponuke až do konca marca. Zimná akcia - zľava vo výške 10% sa týka pobytov Štandard, Senior, Extra, Ozdravný pobyt, Wellness RELAX, Wellness VITAL, MINI SPA.
 
Okrem toho je do 14. apríla 2019 v ponuke aj výhodný zimný pobyt v hoteli Alexander. Zo širokej ponuky ubytovacích zariadení v najvyššej kategórii superior v hoteloch Alexander, Astória, Ozón a Carola, až po standard a economy vo vilkách, si vyberie naozaj každý.
(10:26, red)
Diskusia
Pridať komentár