Futbalisti v sobotu proti lídrovi súťaže

641x
22. Marec 2019
Ťažký zápas na Hornom Šariši 
Futbalisti budú potrebovať aj podporu fanúšikov 
 
V dvadsiatom kole už zajtra (sobota, 23. marca 2019) nastúpia zatiaľ druholigoví futbalisti Partizána Bardejov proti lídrovi súťaže, celku FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa.
 
Do Bardejova prichádza líder súťaže, ktorý má pred druhým Popradom šesťbodový náskok a ktorý bojuje o postup do najvyššej futbalovej súťaže. Naopak, Partizán je na desiatom mieste a po dvoch víťazstvách opustil zónu zostupu. Zápas začína o 15.00 hod., novinkou na štadióne bude pripravený obchod, v ktorom sa budú predávať klubové suveníry.
 
Bardejovčania po víťazstve nad Šamorínom a Interom Bratislava chcú bodovať, no Pohronie má tie najvyššie ambície a na východe bude chcieť takisto získať body. S prípadnou remízou by v konečnom dôsledku mohli byť spokojné obe strany, no až samotný duel ukáže, ktoré družstvo sa dokáže viac pobiť o dobrý výsledok.
 
Povedali pred zápasom
 
Roman Berta (Partizán Bardejov): „V domácom prostredí hostíme lídra tabuľky, Pohronie dvakrát vyhralo, takisto aj my sme dva razy bodovali naplno. Poznáme súperove prednosti, budeme ich chcieť eliminovať, aby sme v tomto domácom zápase získali tri body. Verím, že zápas bude z našej strany kvalitný a že diváci budú našim dvanástym hráčom.“
 
Rastislav Urgela (FK Pohronie): „Do Bardejova cestujeme s cieľom opäť priniesť nejaký bodík zo súperovho ihriska. Vieme o posledných dobrých výkonoch Bardejova, ale aj my máme svoju kvalitu, preto sa budeme snažiť niečo vymyslieť na hru domácich a prekvapiť ich.“
(20:57, j)
 
Diskusia
Pridať komentár