Futbalistky Bardejova znova zorganizovali tlačovku, chcú získať titul a Slovenský pohár

3341x
25. Marec 2019
S novými posilami a s vysokými cieľmi
Pozrite si tlačovú konferenciu najúspešnejšieho kolektívu v okrese Bardejov 
 
Dnes popoludní (pondelok, 25. marca 2019) sa v priestoroch štvorhviezdičkového hotela Alexander v Bardejovských Kúpeľoch znova uskutočnila tlačová konferencia futbalistiek Partizána Bardejov, tento raz pred štartom jarnej, odvetnej časti najvyššej futbalovej súťaže.
 
Čerstvý držiteľ ocenenia Najlepší kolektív v Bardejove takéto tlačové konferencie pripravuje pravidelne dvakrát ročne. Informuje na nich prítomných novinárov i širokú verejnosť o všetkom novom, čo sa v klube udeje a o plánoch na nasledujúce obdobie.
 
Na otázky novinárov odpovedal koordinátor ženského futbalu v Bardejove František Kuľka, hlavný tréner žien Ľubomír Čekan, šéftrénerka dievčenskej prípravky a asistentka trénera WU15 Katarína Chovancová a nová tvár v drese Partizána, reprezentantka Slovenska v kategórii WU19 Kristína Tipulová.
 
Tlačová konferencia sa uskutočnila už tradične v exkluzívnych priestoroch Hotela Alexander v Bardejovských Kúpeľoch 
 
V úvode sa zástupcovia kolektívu pochválili ziskom ocenenia najlepšieho kolektívu v Bardejove, ktorý získali už po tretí raz za sebou. Zhodnotili jesennú časť, v ktorej sa im darilo nad očakávania, keď ženy prvú ligu vedú o bod a dorastenky vyhrali všetky svoje zápasy a taktiež zimovali na prvom mieste. 
 
Absolvovali týždenné sústredenie 
 
Zimná príprava prebiehala v domácich podmienkach, v Bardejovských Kúpeľoch ženy absolvovali týždenné sústredenie, odohrali množstvo kvalitných duelov, v ktorých nastúpili aj proti družstvám zo zahraničia, či už z Poľska alebo Maďarska.
 
Káder Bardejova sa rozšíril o štyri posily – dorastenky zo Sniny posilnila Barbara Moravcová, dres žien bude obliekať Kristína Tipulová z Prievidze a legionárky Jadranka Pavičević a Jovana Zlatičanin, obe z Čiernej Hory.
 
Predstavená bola aj Katarína Chovancová, ktorá bude mať na starosti najmenšie dievčatá. Kristína Tipulová prezradila, aký rozdiel je medzi špičkovým klubom a výbornými vytvorenými podmienkami v Bardejove v porovnaní s predchádzajúcim pôsobiskom.
 
Jednou nohou vo finále pohára 
 
Ženy odohrali už aj úvodný semifinálový zápas Slovenského pohára, v ktorom zvíťazili v Žiline. Tréner Čekan však potvrdil, že aj napriek vysokému víťazstvu netreba odvetný zápas podceniť.
 
Predstavený bol aj jedinečný kalendár, ktorý vyšiel začiatkom roka a prezradená bola suma, ktorá sa vyzbierala v aukcii, ktorá prebiehala na sociálnej sieti.
 
Nechýbali ani otázky od fanúšikov, ktoré boli adresované vedeniu ženských kategórií.
 
Na záver zaznela otázka, ktorá v ženskom futbale na Slovensku i v Bardejove v posledných rokoch rezonuje či pred štartom ligy, alebo pred začiatkom jarnej časti. Získa Partizán Bardejov majstrovský titul i Slovenský pohár?
 
Viac sa už dozviete v priloženom videu.
(20:33, red) 
Diskusia
Pridať komentár